reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Benka i jak efekty po siknięciu?
Czyli co po sylwestrze przenosimy się na staraczki 2018?
Jak dołącze do tej grupy waszej na fb co KatiNails założyła o to mi chodzi żeby znajomi nie widzieli do jakich grup należe. Wie któraś jak to zrobić?

Siknęłam i zero, ale spodziewam się owu w piątek, więc wszystko w normie, jeszcze krecha będzie.

Ja bym proponowała, żeby przenieś się do istniejącej grupy, ale możemy zrobić jakąś ankietę, bo głosy podzielone. Byle wszystkie razem, żeby się nie rozpaść.

Ptaki mi narobiły na okna i to jak! Skandal [emoji51]

Siknęłam i zero, ale spodziewam się owu w piątek, więc wszystko w normie, jeszcze krecha będzie.

Ja bym proponowała, żeby przenieś się do istniejącej grupy, ale możemy zrobić jakąś ankietę, bo głosy podzielone. Byle wszystkie razem, żeby się nie rozpaść.

Ptaki mi narobiły na okna i to jak! Skandal [emoji51]

A nie da się zmienić nazwy tego wątku? [emoji16][emoji16]

Chyba nie :) Ale może jednak założyć nowy wątek staraczki 2018 abyśmy wszystkie stąd tam były :)

Tez bym raczej była za nowym wątkiem, z nazwa bez roku żeby w razie czego można było zostać :) bo ja mam zamiar jedno po drugim machnąć wiec chyba nigdy nie odejdę z wątku staraczek :) dopóki płodność nas nie rozdzieli [emoji23]

reklama
Do góry