A ty się @Jotka_Szczotka nie łam, bo ja myśle ze ci przedłuża ta umowę. Jesteś zbyt zajebista żeby cię nie chcieli
No, wiadomo!
Ale mam lenia dzisiaj... Leżeć mi się chce i tyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty się @Jotka_Szczotka nie łam, bo ja myśle ze ci przedłuża ta umowę. Jesteś zbyt zajebista żeby cię nie chcieli
No, wiadomo!
Ale mam lenia dzisiaj... Leżeć mi się chce i tyć.
24,26,30 w gumie bo ma byc ten cykl bezowocnyKuzwa nie mogę się połapać, w które dnie cyklu się bzykaloscie?
Nie wiem serduchy sa 3 ale z guma bo przeciez ten mial byc odpuszczony a z ta owu to juz sama nie wiem kiedy... dzis mam sucho np. A w tamtym tyg. Bylo mokro bardzo juz 29@Jotka_Szczotka Jedno serduszkowanie 30.11? Ale Ty miałaś wcześniej owu niż 05.12, prawda?
To nie o do chodzi. Projekt nam wygasa.A ty się @Jotka_Szczotka nie łam, bo ja myśle ze ci przedłuża ta umowę. Jesteś zbyt zajebista żeby cię nie chcieli
Wczoraj oglądałam [emoji7][emoji23]A ja jeśli chodzi o takie klasyki to jednak najbardziej lubię dirty dancing, lub jak kto woli wirujący seks [emoji23]
To nie o do chodzi. Projekt nam wygasa.
Dyrko przedstawil tydzien temu fakty, wiec wyglada to mega slabo.. moja praca zalezy od tego czy konkurs na dalszy projekt ruszy w grudniu teraz czy dopiero jak sibie zalozyli w lutym lub marcu. Jak w grudniu to istnieje 80%szansy ze projekt zostanie przedłużony, ale jezeli w lutym lub marcu beda musieli nas zwolnic i jesli wygramy konkusrs to beda mogli nas zatrudnic dopiero od maja lub czerwca.. paranoja.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
No nie ma wyjscia. Przegladam oferty pracy to tez jakos nie bardzoNo to niefajnie [emoji53] No ale jakoś to będzie! No musi [emoji847]