reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry Dziewczyny,

@k_e Smutek, ale nadal trzymam za Ciebie kciuki. Jak długie masz zazwyczaj cykle i jaki miałaś najdłuższy?

A u mnie 10dc, a ponieważ idziemy w tym miesiącu na ilość, już działamy. Ostatnie dwa cykle miałam krótsze i owu w 12dc. Zobaczymy jak w tym, na razie test -.

@Jotka_Szczotka Działacie już?
Nie dzialamy, bo mąż chory chorszy trup. Po za tym podlamalam sie tymi testami ovulacyhnymi bo wychodzi na to ze nic nie wiem na swoj temat i nawet mysle zeby całkiem sie porzegnac z pomyslem ciąży. Zwlaszcza że ostatni dzwonek w grudniu jak nie zajde to odkładam na 100% ciążę na drugi odlegly plan dopoki sytyacja zyciowa mi sie nie ułoży

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dzień dobry w ten cudowny wtorek! Chciałam się tylko wyżalić, ze raczej mam cykl w dupe! Stary przemęczony jak koń po westernie, do tego już po owu i niby podzialalismy ale niewiele i do tego w takich pozycjach, ze nie sadze żeby coś z tego się wykluło :)
Do tego następna owu wypada mi w granicach sylwka i chyba odpuszczę zupełnie, bo będziemy mieli gości i ciężko będzie :) także ten... wracam do gry po nowym roku i to ze wzmożona siła, bo tym razem zamierzam już z pomocami medycznymi :)
A jeśli chodzi o wątek, to jestem jak k_e za tym, żeby założyć nowy na 2018 :)
Dziękuje za uwagę, wracam do roboty :)
Hev a najs dej [emoji8][emoji16]

Dzień dobry w ten cudowny wtorek! Chciałam się tylko wyżalić, ze raczej mam cykl w dupe! Stary przemęczony jak koń po westernie, do tego już po owu i niby podzialalismy ale niewiele i do tego w takich pozycjach, ze nie sadze żeby coś z tego się wykluło :)
Do tego następna owu wypada mi w granicach sylwka i chyba odpuszczę zupełnie, bo będziemy mieli gości i ciężko będzie :) także ten... wracam do gry po nowym roku i to ze wzmożona siła, bo tym razem zamierzam już z pomocami medycznymi :)
A jeśli chodzi o wątek, to jestem jak k_e za tym, żeby założyć nowy na 2018 :)
Dziękuje za uwagę, wracam do roboty :)
Hev a najs dej [emoji8][emoji16]

Ja też się nie postarałam w tym cyklu. Nie testowałam nawet i myślę, że przegapiłam owulację. Ale nasza kolejna szansa wypada w święta więc będzie można działać. :)

Ja też się nie postarałam w tym cyklu. Nie testowałam nawet i myślę, że przegapiłam owulację. Ale nasza kolejna szansa wypada w święta więc będzie można działać. :)
U mnie już się w kalendarzyku przesunęła owulacja, a patrząc na ten cykl owulację miałam dzień później niż kalendarzyk wskazywał, więc na dzień dzisiejszy owulacja wypada dopiero na 23 grudnia :o

@Edzia24 [emoji106][emoji256]

@Jotka_Szczotka Weź Ty się nie podłamuj, mi z 3 miesiące zajęło, żeby odkryć, jak je prawidłowo stosować i odczytywać, także ten tego, nie przejmuj się nimi. A czemu grudzień to ostatni dzwonek, powiesz?

@O’Hara Jak podziałaliście, to i szansa jest, także dwie krechy na Święta będą! [emoji106][emoji256] Nie podłamywać mi się tu! A jeśli nie, to po pijaku w sylwka i przy gościach też można [emoji16][emoji126]. Miłego!

Ja tez nie testowałam, w ogóle nie zależy mi za specjalnie na tym cyklu, bo siora wpada 21.13 do 8.01 i będą tance, hulance i swawole :) wolałbym nie być w ciąży :) poza tym już i tak się nastawiłam na te badania po nowym roku, ze do tego czasu już mi się nie chce o tym myśleć :)

reklama
@Edzia24 [emoji106][emoji256]

@Jotka_Szczotka Weź Ty się nie podłamuj, mi z 3 miesiące zajęło, żeby odkryć, jak je prawidłowo stosować i odczytywać, także ten tego, nie przejmuj się nimi. A czemu grudzień to ostatni dzwonek, powiesz?

@O’Hara Jak podziałaliście, to i szansa jest, także dwie krechy na Święta będą! [emoji106][emoji256] Nie podłamywać mi się tu! A jeśli nie, to po pijaku w sylwka i przy gościach też można [emoji16][emoji126]. Miłego!
Bo do konca marca mam umowę, a potem wielka niewiadoma.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry