reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry Dziewczyny,

@k_e Smutek, ale nadal trzymam za Ciebie kciuki. Jak długie masz zazwyczaj cykle i jaki miałaś najdłuższy?

A u mnie 10dc, a ponieważ idziemy w tym miesiącu na ilość, już działamy. Ostatnie dwa cykle miałam krótsze i owu w 12dc. Zobaczymy jak w tym, na razie test -.

@Jotka_Szczotka Działacie już?
Nie dzialamy, bo mąż chory chorszy trup. Po za tym podlamalam sie tymi testami ovulacyhnymi bo wychodzi na to ze nic nie wiem na swoj temat i nawet mysle zeby całkiem sie porzegnac z pomyslem ciąży. Zwlaszcza że ostatni dzwonek w grudniu jak nie zajde to odkładam na 100% ciążę na drugi odlegly plan dopoki sytyacja zyciowa mi sie nie ułoży

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dzień dobry w ten cudowny wtorek! Chciałam się tylko wyżalić, ze raczej mam cykl w dupe! Stary przemęczony jak koń po westernie, do tego już po owu i niby podzialalismy ale niewiele i do tego w takich pozycjach, ze nie sadze żeby coś z tego się wykluło :)
Do tego następna owu wypada mi w granicach sylwka i chyba odpuszczę zupełnie, bo będziemy mieli gości i ciężko będzie :) także ten... wracam do gry po nowym roku i to ze wzmożona siła, bo tym razem zamierzam już z pomocami medycznymi :)
A jeśli chodzi o wątek, to jestem jak k_e za tym, żeby założyć nowy na 2018 :)
Dziękuje za uwagę, wracam do roboty :)
Hev a najs dej [emoji8][emoji16]

Dzień dobry w ten cudowny wtorek! Chciałam się tylko wyżalić, ze raczej mam cykl w dupe! Stary przemęczony jak koń po westernie, do tego już po owu i niby podzialalismy ale niewiele i do tego w takich pozycjach, ze nie sadze żeby coś z tego się wykluło :)
Do tego następna owu wypada mi w granicach sylwka i chyba odpuszczę zupełnie, bo będziemy mieli gości i ciężko będzie :) także ten... wracam do gry po nowym roku i to ze wzmożona siła, bo tym razem zamierzam już z pomocami medycznymi :)
A jeśli chodzi o wątek, to jestem jak k_e za tym, żeby założyć nowy na 2018 :)
Dziękuje za uwagę, wracam do roboty :)
Hev a najs dej [emoji8][emoji16]

Ja też się nie postarałam w tym cyklu. Nie testowałam nawet i myślę, że przegapiłam owulację. Ale nasza kolejna szansa wypada w święta więc będzie można działać. :)

Ja też się nie postarałam w tym cyklu. Nie testowałam nawet i myślę, że przegapiłam owulację. Ale nasza kolejna szansa wypada w święta więc będzie można działać. :)
U mnie już się w kalendarzyku przesunęła owulacja, a patrząc na ten cykl owulację miałam dzień później niż kalendarzyk wskazywał, więc na dzień dzisiejszy owulacja wypada dopiero na 23 grudnia :o

@Edzia24 [emoji106][emoji256]

@Jotka_Szczotka Weź Ty się nie podłamuj, mi z 3 miesiące zajęło, żeby odkryć, jak je prawidłowo stosować i odczytywać, także ten tego, nie przejmuj się nimi. A czemu grudzień to ostatni dzwonek, powiesz?

@O’Hara Jak podziałaliście, to i szansa jest, także dwie krechy na Święta będą! [emoji106][emoji256] Nie podłamywać mi się tu! A jeśli nie, to po pijaku w sylwka i przy gościach też można [emoji16][emoji126]. Miłego!

Ja tez nie testowałam, w ogóle nie zależy mi za specjalnie na tym cyklu, bo siora wpada 21.13 do 8.01 i będą tance, hulance i swawole :) wolałbym nie być w ciąży :) poza tym już i tak się nastawiłam na te badania po nowym roku, ze do tego czasu już mi się nie chce o tym myśleć :)

reklama
@Edzia24 [emoji106][emoji256]

@Jotka_Szczotka Weź Ty się nie podłamuj, mi z 3 miesiące zajęło, żeby odkryć, jak je prawidłowo stosować i odczytywać, także ten tego, nie przejmuj się nimi. A czemu grudzień to ostatni dzwonek, powiesz?

@O’Hara Jak podziałaliście, to i szansa jest, także dwie krechy na Święta będą! [emoji106][emoji256] Nie podłamywać mi się tu! A jeśli nie, to po pijaku w sylwka i przy gościach też można [emoji16][emoji126]. Miłego!
Bo do konca marca mam umowę, a potem wielka niewiadoma.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry