reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Napój odżywczy
Składniki:
3 duże pomarańcze, 50 dag marchwi, 8 litrów wody,60 dag cukru, opakowanie kwasku cytrynowego lub sok z 5 cytryn.
Wykonanie: pomarańcze podzielić na cząstki, jedną ze skórką, dwie obrane, marchew obrać, zetrzeć na grubej tarce, zalać 2 litrami wody, dodać 10 dag cukru i gotować około 2 godziny. W osobnym garnku zagotować pozostałe 6 litów wody z resztą cukru i wystudzić. Ugotowane pomaranńcze i marchew zblendować i wlać do wystudzonej wody z cukrem, doprawić kwaskiem cytrynowym lub sokiem z cytryn :)

reklama
Wrzucę zdjęcia z przedstawienia - będzie 12.12 :) Ale Mila skakała z radochy jak przymierzała :) 4 godziny szycia - boże jak się cieszę że teściowa mi przysłała maszynę do szycia - inaczej bym musiała kupić jakieś badziewie gotowe :)

Któraś pisała o polipach - mam tu koleżankę która zmaga się z polipami wielkości kciuka a ma trójkę dzieciaczków - dla chcącego - wszystko możliwe :)
Martwi mnie tylko że chcą mnie uśpić do tego zabiegu - normalnie jest robiony w miejscowym znieczuleniu :( I na dodatek nawet nie wiadomo czy będą mieli co wypalić laserem bo kij wie czy to polip czy taka moja uroda że mam niedomykające się endometrium :/ I jeszcze o 7.30 mam być już w szpitalu... znaczy o 6.30 pobudka i od razu wyjście żeby nie myśleć o śniadaniu XD
No raczej nie powiedziałabym, że dla chcącego wszystko możliwe, staram się o dziecko rok i jakoś się nie udało... Czy faktycznie winien polip tego nie wiem ale zapewne okaże się po zabiegu. Mogę jedynie pogratulować Twojej koleżance, ale pamiętaj, że każdy człowiek jest inny i to że udało się Twojej koleżance wcale nie oznacza, że każdej kobiecie w podobnym przypadku też się uda. Powodzenia życzę i koniecznie daj znać jak już będziesz po zabiegu jak u Ciebie to przebiegało.

No to moj jest takich samych rozmiarow.. robilam badanie droznosci i przy tym okazalo sie ze mam polipa. No mam nadzieje ze to on utrudnia zajscie w ciaze bo juz nie wiem co ze mna nie tak.. Planujesz usunac jeszcze w grudniu?
U mnie też wyszło przypadkiem, bo poszłam na monitoring cyklu, ale że zapłaciłam za wizytę 100% to się mnie babka pyta czy ma robić tylko monitoring czy pełne usg więc chciałam pełne no i wyszło... Nie usuwam w tym roku, bo zdecydowałam się jednak zrobić zabieg na nfz a na ten rok już nie ma kasy więc muszę iść się w grudniu wyznaczyć i mam nadzieję, że zaraz w pierwszym tygodniu stycznia mi to usuną bo będę tuż po @, a Ty kiedy wybierasz się na usunięcie?

Boż to już jutro, jutro 32dc i test powinien wyjść już wiarygodny, jeśli oczywiście wcześniej nie dostanę @, stresuje się :D I co chwilę mam wrażenie że już @ dostałam i lecę do łazienki sprawdzić xD masakra. Test zrobię z pierwszej toalety,więc pewnie gdzieś o 5rano xD miałam się nie nakręcać ale im bliżej testowania tym bardziej chce ujrzeć dwie kreseczki :hmm:

Boż to już jutro, jutro 32dc i test powinien wyjść już wiarygodny, jeśli oczywiście wcześniej nie dostanę @, stresuje się :D I co chwilę mam wrażenie że już @ dostałam i lecę do łazienki sprawdzić xD masakra. Test zrobię z pierwszej toalety,więc pewnie gdzieś o 5rano xD miałam się nie nakręcać ale im bliżej testowania tym bardziej chce ujrzeć dwie kreseczki :hmm:
Trzymamy kciuki [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to masz ostatnie godziny niepewności ;) trzymam kciuki :)

3 mam kciuki:) Ja testuje w czwartek.

Trzymam kciuki ;)

3 mam kciuki:) Ja testuje w czwartek.
Juz czekam!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry