reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Napój odżywczy
Składniki:
3 duże pomarańcze, 50 dag marchwi, 8 litrów wody,60 dag cukru, opakowanie kwasku cytrynowego lub sok z 5 cytryn.
Wykonanie: pomarańcze podzielić na cząstki, jedną ze skórką, dwie obrane, marchew obrać, zetrzeć na grubej tarce, zalać 2 litrami wody, dodać 10 dag cukru i gotować około 2 godziny. W osobnym garnku zagotować pozostałe 6 litów wody z resztą cukru i wystudzić. Ugotowane pomaranńcze i marchew zblendować i wlać do wystudzonej wody z cukrem, doprawić kwaskiem cytrynowym lub sokiem z cytryn :)

reklama
Wrzucę zdjęcia z przedstawienia - będzie 12.12 :) Ale Mila skakała z radochy jak przymierzała :) 4 godziny szycia - boże jak się cieszę że teściowa mi przysłała maszynę do szycia - inaczej bym musiała kupić jakieś badziewie gotowe :)

Któraś pisała o polipach - mam tu koleżankę która zmaga się z polipami wielkości kciuka a ma trójkę dzieciaczków - dla chcącego - wszystko możliwe :)
Martwi mnie tylko że chcą mnie uśpić do tego zabiegu - normalnie jest robiony w miejscowym znieczuleniu :( I na dodatek nawet nie wiadomo czy będą mieli co wypalić laserem bo kij wie czy to polip czy taka moja uroda że mam niedomykające się endometrium :/ I jeszcze o 7.30 mam być już w szpitalu... znaczy o 6.30 pobudka i od razu wyjście żeby nie myśleć o śniadaniu XD
No raczej nie powiedziałabym, że dla chcącego wszystko możliwe, staram się o dziecko rok i jakoś się nie udało... Czy faktycznie winien polip tego nie wiem ale zapewne okaże się po zabiegu. Mogę jedynie pogratulować Twojej koleżance, ale pamiętaj, że każdy człowiek jest inny i to że udało się Twojej koleżance wcale nie oznacza, że każdej kobiecie w podobnym przypadku też się uda. Powodzenia życzę i koniecznie daj znać jak już będziesz po zabiegu jak u Ciebie to przebiegało.

No to moj jest takich samych rozmiarow.. robilam badanie droznosci i przy tym okazalo sie ze mam polipa. No mam nadzieje ze to on utrudnia zajscie w ciaze bo juz nie wiem co ze mna nie tak.. Planujesz usunac jeszcze w grudniu?
U mnie też wyszło przypadkiem, bo poszłam na monitoring cyklu, ale że zapłaciłam za wizytę 100% to się mnie babka pyta czy ma robić tylko monitoring czy pełne usg więc chciałam pełne no i wyszło... Nie usuwam w tym roku, bo zdecydowałam się jednak zrobić zabieg na nfz a na ten rok już nie ma kasy więc muszę iść się w grudniu wyznaczyć i mam nadzieję, że zaraz w pierwszym tygodniu stycznia mi to usuną bo będę tuż po @, a Ty kiedy wybierasz się na usunięcie?

Boż to już jutro, jutro 32dc i test powinien wyjść już wiarygodny, jeśli oczywiście wcześniej nie dostanę @, stresuje się :D I co chwilę mam wrażenie że już @ dostałam i lecę do łazienki sprawdzić xD masakra. Test zrobię z pierwszej toalety,więc pewnie gdzieś o 5rano xD miałam się nie nakręcać ale im bliżej testowania tym bardziej chce ujrzeć dwie kreseczki :hmm:

Boż to już jutro, jutro 32dc i test powinien wyjść już wiarygodny, jeśli oczywiście wcześniej nie dostanę @, stresuje się :D I co chwilę mam wrażenie że już @ dostałam i lecę do łazienki sprawdzić xD masakra. Test zrobię z pierwszej toalety,więc pewnie gdzieś o 5rano xD miałam się nie nakręcać ale im bliżej testowania tym bardziej chce ujrzeć dwie kreseczki :hmm:
Trzymamy kciuki [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to masz ostatnie godziny niepewności ;) trzymam kciuki :)

3 mam kciuki:) Ja testuje w czwartek.

Trzymam kciuki ;)

3 mam kciuki:) Ja testuje w czwartek.
Juz czekam!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry