reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jest sens jest :D jeden garnek , nie brudzisz tysiąca :D
Szybko dwa dania na raz gotujesz :) ja dziś robię dwa dania to z 25 minut zejdzie :)
I misa ma pojemność 2,2l więc jak ugotujesz to masz od razu na dwa dni :)
Mikser, blender itp Ci nie potrzebne jak masz te roboty [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przemysle sprawę ;)

reklama
Kochana a jakie masz testy?
Ja robiłam horien medical i te z allegro i nie wychodziły takie mega mega pozytywne. Ta testowa była słabsza niż kontrolna.
Teraz mam te z domowego laboratorium i dwa dni miałam pozytywy. Tzn jednego dnia o 12 robiłam wyszedł pozytywny. Drugiego dnia koło 11 też pozytywny. Dopiero koło 18-19 drugiego dnia był negatywny

Kupilam sobie wlasnie te z domowego laboratorium. I od 3 dni ledwo widoczne bladzioszki...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

KatiNails jak dobrze, że wstawiłaś foto
tych soków, przypomniałam sobie, że mam przepis na napój odżywczy i właśnie jego zrobie na sylwestra gotuje sie marchew pomarancze cytryny taki stary przepis to jest :) oooo wspaniale nie będe kupować tylko zrobię i postawie w dzbankach :)

KatiNails jak dobrze, że wstawiłaś foto
tych soków, przypomniałam sobie, że mam przepis na napój odżywczy i właśnie jego zrobie na sylwestra gotuje sie marchew pomarancze cytryny taki stary przepis to jest :) oooo wspaniale nie będe kupować tylko zrobię i postawie w dzbankach :)
Oooo spróbuję :D

reklama
Dziś Barborka, nawiedzam całą rodzinkę i pędzę na urodziny do ciotki mojej.
Jestem już w rodzinnych stronach i tak tu pięknie [emoji7] tylko dziadek kopci po drugiej stronie drogi [emoji23]
1512388098-cf92ac2ad25dd457-aaaaaa.jpeg

1512388121-99423ab0428ab38f-aaaaaa.jpeg

Kupiłam dziś na promocji kozaki z lasockiego za 95zl! Wysokie, brązowe, na płaskim obcasie:)
Takie łowy to ja lubię [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry