reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jest sens jest :D jeden garnek , nie brudzisz tysiąca :D
Szybko dwa dania na raz gotujesz :) ja dziś robię dwa dania to z 25 minut zejdzie :)
I misa ma pojemność 2,2l więc jak ugotujesz to masz od razu na dwa dni :)
Mikser, blender itp Ci nie potrzebne jak masz te roboty [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przemysle sprawę ;)

reklama
Kochana a jakie masz testy?
Ja robiłam horien medical i te z allegro i nie wychodziły takie mega mega pozytywne. Ta testowa była słabsza niż kontrolna.
Teraz mam te z domowego laboratorium i dwa dni miałam pozytywy. Tzn jednego dnia o 12 robiłam wyszedł pozytywny. Drugiego dnia koło 11 też pozytywny. Dopiero koło 18-19 drugiego dnia był negatywny

Kupilam sobie wlasnie te z domowego laboratorium. I od 3 dni ledwo widoczne bladzioszki...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

KatiNails jak dobrze, że wstawiłaś foto
tych soków, przypomniałam sobie, że mam przepis na napój odżywczy i właśnie jego zrobie na sylwestra gotuje sie marchew pomarancze cytryny taki stary przepis to jest :) oooo wspaniale nie będe kupować tylko zrobię i postawie w dzbankach :)

KatiNails jak dobrze, że wstawiłaś foto
tych soków, przypomniałam sobie, że mam przepis na napój odżywczy i właśnie jego zrobie na sylwestra gotuje sie marchew pomarancze cytryny taki stary przepis to jest :) oooo wspaniale nie będe kupować tylko zrobię i postawie w dzbankach :)
Oooo spróbuję :D

reklama
Dziś Barborka, nawiedzam całą rodzinkę i pędzę na urodziny do ciotki mojej.
Jestem już w rodzinnych stronach i tak tu pięknie [emoji7] tylko dziadek kopci po drugiej stronie drogi [emoji23]
1512388098-cf92ac2ad25dd457-aaaaaa.jpeg

1512388121-99423ab0428ab38f-aaaaaa.jpeg

Kupiłam dziś na promocji kozaki z lasockiego za 95zl! Wysokie, brązowe, na płaskim obcasie:)
Takie łowy to ja lubię [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry