reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam 4 :) ale ze mam rozmiar 6,5 to optycznie wydaje się szersza ;) 1650 zł nas wyszło po znizce :) próba 535. Też myśleliśmy że albo 16 albo 30 [emoji14] ale padło na 30 dzien przed Sylwestrem :) ja jestem kosmetyczką i przed świętami mam Sajgon więc ten30 to już na spokojniej trochę :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1512248887027.jpg

My mamy takie jedyne w swoim rodzaju robione na zanowienie. 7 mm

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Załączniki

• 1512248887027.jpg
    1512248887027.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 416
reklama
Tak ż innej beczki - jestem na pewnej grupie dot mieszkan na fcb (dekoracje itd) i laska zapytała kiedy się choinkę ubiera i są dziewczyny, u których drzewko stoi od kilku dni!
Jak to u Was wygląda, tak z ciekawości spytam :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nawet nie zdążyłam o niej pomyśleć ale wczoraj klientka do mnie że jej stary przyniósł choinkę i wraca ode mnie i będą ją ubierać [emoji14]

No to my mega dużo przymierzaliśmy i padło na klasykę mimo wszystko [emoji14]

U nas też klasyka, obrączki moich rodziców i dziadków zawsze mi się podobaly, jakoś takie udziwnienia nie są w naszym stylu i alleluja że mamy ż mężem podobne zdanie.
No ale, na szczęście nie wszyscy jesteśmy tacy sami tylko różni, bo jak by było nudno w takim świecie;p
I choć nie jest ładne to, co ładne tylko to co się nam podoba [emoji14] to wg mnie tak jak u Was Kasiu klasyka wygrała [emoji7] piękna i ponadczasowa, jak to kiedyś ktoś mądry powiedział, zawsze i wszedzie obroni się sama :)

Tak ż innej beczki - jestem na pewnej grupie dot mieszkan na fcb (dekoracje itd) i laska zapytała kiedy się choinkę ubiera i są dziewczyny, u których drzewko stoi od kilku dni!
Jak to u Was wygląda, tak z ciekawości spytam :)

A my jutro będziemy ubierać, potem się pochwale :)
Ostatnio w radio słyszałam, ze im wcześniej ktoś ubiera choinkę tym jest ponoć szczęśliwszy :)

Kochana ja nawet nie zdążyłam o niej pomyśleć ale wczoraj klientka do mnie że jej stary przyniósł choinkę i wraca ode mnie i będą ją ubierać [emoji14]

Nooo ludzie już zaczynają!
Ja podziwiam tych co stroją w Wigilię, ja wtedy gotuje i przygotowuje kolację i nie mam na choinkę czasu, no i też żal by mi było tak późno ja ubierać:)
Więc u nas tak 2, 3 niedziela adwentu, żywa - do 1 lutego lub tak długo jak ustoi:p I zdobi a nie szpeci

A my jutro będziemy ubierać, potem się pochwale :)
Ostatnio w radio słyszałam, ze im wcześniej ktoś ubiera choinkę tym jest ponoć szczęśliwszy :)
No proszę! To chyba czas kupić choinkę! ;D pewnie gdybym miała dzieci to na Mikołaja bym już ubrała, ale tak to jeszcze poczekam chwilę:p dłużej wytrzyma [emoji16]

reklama
Do góry