reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na żel i oliwki trzeba uważać. Myśmy też do czasu korzystali ze zwykłych wspomagaczy (durex lub oliwka). Potem się naczytałam i kupiłam specjalny żel, który nawet nie tyle co pomaga to nie przeszkadza! Konsystencja niektórych specyfików może utrudniać poruszanie się plemników. Warto o tym poczytać, niektórzy mają problem z zajściem w ciążę, ofstawiają różne specyfiki i bach, udaje się :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie my dziś rano bez niczego [emoji14] a tu bach test pozytywny. Jutro też pewnie bez niczego bo od dziś mam tak mokro jak jeszcze chyba nigdy :o także zobaczymy [emoji23] z tym że no mówię my dopiero 3 cykl więc wiesz [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam 4 :) ale ze mam rozmiar 6,5 to optycznie wydaje się szersza ;) 1650 zł nas wyszło po znizce :) próba 535. Też myśleliśmy że albo 16 albo 30 [emoji14] ale padło na 30 dzien przed Sylwestrem :) ja jestem kosmetyczką i przed świętami mam Sajgon więc ten30 to już na spokojniej trochę :)

Jak pomyślę, że miałabym się umawiać na paznokcie teraz to aż mnie głowa boli :D na szczęście zrobię sobie hybrydki sama :D
masz drobniutkie paluszki, ja znacznie większy rozmiar :D no i moje z próbą 333 1000zł. Oby nie ciemniały :D

Jak pomyślę, że miałabym się umawiać na paznokcie teraz to aż mnie głowa boli :D na szczęście zrobię sobie hybrydki sama :D
masz drobniutkie paluszki, ja znacznie większy rozmiar :D no i moje z próbą 333 1000zł. Oby nie ciemniały :D
My też na początku myśleliśmy o 333 ale próba bardzo słaba :( dlatego zdecydowaliśmy się na 535.
No teraz do mnie też już do końca roku terminów nie ma [emoji23] szczyt sezonu [emoji14]

Na żel i oliwki trzeba uważać. Myśmy też do czasu korzystali ze zwykłych wspomagaczy (durex lub oliwka). Potem się naczytałam i kupiłam specjalny żel, który nawet nie tyle co pomaga to nie przeszkadza! Konsystencja niektórych specyfików może utrudniać poruszanie się plemników. Warto o tym poczytać, niektórzy mają problem z zajściem w ciążę, ofstawiają różne specyfiki i bach, udaje się :)

Widzę temat wyczerpany pół dnia temu wybaczcie [emoji23] musiałam apke odinstalować i znowu zainstalować a drzemkę se machnelam 4godzinna i jestem po tyłach:p

Widzę temat wyczerpany pół dnia temu wybaczcie [emoji23] musiałam apke odinstalować i znowu zainstalować a drzemkę se machnelam 4godzinna i jestem po tyłach:p

Spoko [emoji23] nikt się nie gniewa [emoji14] ba nawet fajnie że tak zwróciliście uwagę to jak teraz nie wyjdzie będę wiedziała co w następnym cyklu zmienić [emoji14]

Spoko [emoji23] nikt się nie gniewa [emoji14] ba nawet fajnie że tak zwróciliście uwagę to jak teraz nie wyjdzie będę wiedziała co w następnym cyklu zmienić [emoji14]

Nie no bo jeszcze zaraz usłyszę że wszechwiedzaca jestem i zaś się przemadrzala, jak jakis ekspert wypowiadam [emoji23][emoji23]
Też chciałam ost Was popytać z czego korzystacie bo może w tym tkwi problem a przecież tak niewiele trzeba żeby to zmienić, a nuż zaskoczy :)

Nie no bo jeszcze zaraz usłyszę że wszechwiedzaca jestem i zaś się przemadrzala, jak jakis ekspert wypowiadam [emoji23][emoji23]
Też chciałam ost Was popytać z czego korzystacie bo może w tym tkwi problem a przecież tak niewiele trzeba żeby to zmienić, a nuż zaskoczy :)

Dziś całe szczęście z niczego [emoji23] a akurat test owu pozytywny [emoji14] więc zobaczymy czy zaskoczy [emoji14] głównie zwykła najzwyklejsza oliwka [emoji14]
Ale fakt sprawdziłam na naszym żelu który też mamy i czasem się używa i jak byk pisze że MOZE ZMNIEJSZAĆ RUCHLIWOŚĆ PLEMNIKÓW [emoji23] także ten [emoji14] idzie do szafy póki co [emoji14] jutro bez niczego też [emoji14]
A jak w tym cyklu nie wyjdzie to zainwestuje w taki przyjazny plemnikom [emoji14]

A ja z tych nie konfliktowych osób [emoji14] unikam wszystkich takich sytuacji [emoji14]
I sama nie prowokuje i nie czepiam się [emoji14] takze spoko :D ja z tych co albo przyjmują na klatę albo wpuszczają jednym uchem a wypuszczają drugim [emoji14]

A ja z tych nie konfliktowych osób [emoji14] unikam wszystkich takich sytuacji [emoji14]
I sama nie prowokuje i nie czepiam się [emoji14] takze spoko :D ja z tych co albo przyjmują na klatę albo wpuszczają jednym uchem a wypuszczają drugim [emoji14]

No że Ty z tych bezkonfliktowych to widać Kochana [emoji14]
Od tego właśnie jest takie forum żeby się wymieniać doświadczeniami:)

reklama
Tak ż innej beczki - jestem na pewnej grupie dot mieszkan na fcb (dekoracje itd) i laska zapytała kiedy się choinkę ubiera i są dziewczyny, u których drzewko stoi od kilku dni!
Jak to u Was wygląda, tak z ciekawości spytam :)

Do góry