reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj dziewczyny skąd znam takie historie :D mój były jest mi winien 8 tysięcy :D nigdy ich nie odzyskam :D za to mój przyszły mąż to ten jedyny idealny dla mnie i niech tylko jakaś próbuje mi to zepsuć... :D

reklama
Oj dziewczyny skąd znam takie historie :D mój były jest mi winien 8 tysięcy :D nigdy ich nie odzyskam :D za to mój przyszły mąż to ten jedyny idealny dla mnie i niech tylko jakaś próbuje mi to zepsuć... :D

Dobrze ze ci byli to już byli :) w sumie to pamietam, ze tez trochę męczyłam dupe o dziecko byłemu i dzięki Bogu nic takiego się nie wydarzyło :)

Tak Was czytam .... kazda z nas ma cudowne życie bo cudowne i ch****we przeszła w życiu chwile.
Kazdy moment nas czegos nauczył i kazda cudowna chwila jeszcze przed nami ...
trzymam kciuki za Was , za siebie ...
Dzidziutki pojawia sie u każdej lada moment a Ci faceci , których teraz mamy przy sobie sa tymi jedynymi .
Amen .

Pochodzę z innego osiedla i już bym nie wróciła. typowe blokowisko. A tu jest jakaś magia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja kilkanaście lat mieszkałam właśnie na typowym blokowisku może dlatego nie mam dobrego zdania o mieszkaniu w mieście :D Co innego na takim osiedlu mieszkać jak ty :) No wiadomo że są plusy mieszkania w bloku, m.in o nic się nie martwisz :D A w domku koszenie trawy, wywóz nieczystości, ogrzanie domu wszystko na twojej głowie :D no że chyba masz ogrzewanie gazowe w domu,ale ja nie mam i trochę bym się bała, mam zwykle centralne, wywóz nieczystości tez musisz zadzwonić aby przyjechali,zapłacić dopilnować :D a w bloku to już nie twój problem :D Także mieszkanie i tu i tu ma swoje plusy i minusy :)

A pozatym witajcie :) u mnie 30dc piersi bolą że to jest masakra dotknąć się nie mogę do nich.... Oo już @ coraz bliżej czuję to w kościach, a raczej w cyckach :D Jutro do mnie zawita najpóźniej we wtorek. A niech szybko przychodzi i szybko sobie pójdzie

No to ja kilkanaście lat mieszkałam właśnie na typowym blokowisku może dlatego nie mam dobrego zdania o mieszkaniu w mieście :D Co innego na takim osiedlu mieszkać jak ty :) No wiadomo że są plusy mieszkania w bloku, m.in o nic się nie martwisz :D A w domku koszenie trawy, wywóz nieczystości, ogrzanie domu wszystko na twojej głowie :D no że chyba masz ogrzewanie gazowe w domu,ale ja nie mam i trochę bym się bała, mam zwykle centralne, wywóz nieczystości tez musisz zadzwonić aby przyjechali,zapłacić dopilnować :D a w bloku to już nie twój problem :D Także mieszkanie i tu i tu ma swoje plusy i minusy :)
Mam.gazowe [emoji14] ale to nowe piece z podwójną zamknięta komorą spalania. Ma czujnik że jak tylko spaliny się cofają sam się wyłącza :) grzeje piecem mieszkanie i wodę :)

A pozatym witajcie :) u mnie 30dc piersi bolą że to jest masakra dotknąć się nie mogę do nich.... Oo już @ coraz bliżej czuję to w kościach, a raczej w cyckach :D Jutro do mnie zawita najpóźniej we wtorek. A niech szybko przychodzi i szybko sobie pójdzie
A może jednak się udało ? [emoji14]

Witam się w niedzielę :)
Kurcze ten mój cykl jakiś dziwny.
Najpierw test owu pozytywny w 11dc (wczoraj) gdzie normalnie 14/15dc. No i wczoraj wieczorem jak już leżałam w łóżku nagle tak mnie zabolało jak jeszcze nigdy w okolicy jajnika :o potem ból zrobił się lżejszy ale czułam jeszcze dobre 10 min. Jeśli to był pękający pęcherzyk to jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło :o zrobię jeszcze dziś popołudniu test owu i zobaczę czy kolor blednie.
Mokro też mam tak jak jeszcze nigdy nie miałam jak:o dziś znów [emoji173][emoji173][emoji173] bez żadnych wspomagaczy.
Aplikacja przesunęła mi termin @ na 18 grudnia. Cóż zaczynamy odliczanie. Zobaczymy.

Witam sie niedzielnie z rana. Ja juz od rana sobie działam.
1512289560-25dbef7c1af04363-aaaaaa.jpeg

No @KatiNals to bedziemy mialy podobny czas spodziewanej @' ja mam na 19ego. Oby nie przyszlo do Ciebie.. do mnie.. ciagle sie z mezem zastanawiamy cy jednak nie podjac tej proby juz teraz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam sie niedzielnie z rana. Ja juz od rana sobie działam.
1512289560-25dbef7c1af04363-aaaaaa.jpeg

No @KatiNals to bedziemy mialy podobny czas spodziewanej @' ja mam na 19ego. Oby nie przyszlo do Ciebie.. do mnie.. ciagle sie z mezem zastanawiamy cy jednak nie podjac tej proby juz teraz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Zobaczymy. Wczoraj czułam jakbym miała owu a tu nadal test owu pozytywny.
1512292747-63ef4fcdfbe47bd1-aaaaaa.jpeg

Do góry