reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj dziewczyny skąd znam takie historie :D mój były jest mi winien 8 tysięcy :D nigdy ich nie odzyskam :D za to mój przyszły mąż to ten jedyny idealny dla mnie i niech tylko jakaś próbuje mi to zepsuć... :D

reklama
Oj dziewczyny skąd znam takie historie :D mój były jest mi winien 8 tysięcy :D nigdy ich nie odzyskam :D za to mój przyszły mąż to ten jedyny idealny dla mnie i niech tylko jakaś próbuje mi to zepsuć... :D

Dobrze ze ci byli to już byli :) w sumie to pamietam, ze tez trochę męczyłam dupe o dziecko byłemu i dzięki Bogu nic takiego się nie wydarzyło :)

Tak Was czytam .... kazda z nas ma cudowne życie bo cudowne i ch****we przeszła w życiu chwile.
Kazdy moment nas czegos nauczył i kazda cudowna chwila jeszcze przed nami ...
trzymam kciuki za Was , za siebie ...
Dzidziutki pojawia sie u każdej lada moment a Ci faceci , których teraz mamy przy sobie sa tymi jedynymi .
Amen .

Pochodzę z innego osiedla i już bym nie wróciła. typowe blokowisko. A tu jest jakaś magia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja kilkanaście lat mieszkałam właśnie na typowym blokowisku może dlatego nie mam dobrego zdania o mieszkaniu w mieście :D Co innego na takim osiedlu mieszkać jak ty :) No wiadomo że są plusy mieszkania w bloku, m.in o nic się nie martwisz :D A w domku koszenie trawy, wywóz nieczystości, ogrzanie domu wszystko na twojej głowie :D no że chyba masz ogrzewanie gazowe w domu,ale ja nie mam i trochę bym się bała, mam zwykle centralne, wywóz nieczystości tez musisz zadzwonić aby przyjechali,zapłacić dopilnować :D a w bloku to już nie twój problem :D Także mieszkanie i tu i tu ma swoje plusy i minusy :)

A pozatym witajcie :) u mnie 30dc piersi bolą że to jest masakra dotknąć się nie mogę do nich.... Oo już @ coraz bliżej czuję to w kościach, a raczej w cyckach :D Jutro do mnie zawita najpóźniej we wtorek. A niech szybko przychodzi i szybko sobie pójdzie

No to ja kilkanaście lat mieszkałam właśnie na typowym blokowisku może dlatego nie mam dobrego zdania o mieszkaniu w mieście :D Co innego na takim osiedlu mieszkać jak ty :) No wiadomo że są plusy mieszkania w bloku, m.in o nic się nie martwisz :D A w domku koszenie trawy, wywóz nieczystości, ogrzanie domu wszystko na twojej głowie :D no że chyba masz ogrzewanie gazowe w domu,ale ja nie mam i trochę bym się bała, mam zwykle centralne, wywóz nieczystości tez musisz zadzwonić aby przyjechali,zapłacić dopilnować :D a w bloku to już nie twój problem :D Także mieszkanie i tu i tu ma swoje plusy i minusy :)
Mam.gazowe [emoji14] ale to nowe piece z podwójną zamknięta komorą spalania. Ma czujnik że jak tylko spaliny się cofają sam się wyłącza :) grzeje piecem mieszkanie i wodę :)

A pozatym witajcie :) u mnie 30dc piersi bolą że to jest masakra dotknąć się nie mogę do nich.... Oo już @ coraz bliżej czuję to w kościach, a raczej w cyckach :D Jutro do mnie zawita najpóźniej we wtorek. A niech szybko przychodzi i szybko sobie pójdzie
A może jednak się udało ? [emoji14]

Witam się w niedzielę :)
Kurcze ten mój cykl jakiś dziwny.
Najpierw test owu pozytywny w 11dc (wczoraj) gdzie normalnie 14/15dc. No i wczoraj wieczorem jak już leżałam w łóżku nagle tak mnie zabolało jak jeszcze nigdy w okolicy jajnika :o potem ból zrobił się lżejszy ale czułam jeszcze dobre 10 min. Jeśli to był pękający pęcherzyk to jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło :o zrobię jeszcze dziś popołudniu test owu i zobaczę czy kolor blednie.
Mokro też mam tak jak jeszcze nigdy nie miałam jak:o dziś znów [emoji173][emoji173][emoji173] bez żadnych wspomagaczy.
Aplikacja przesunęła mi termin @ na 18 grudnia. Cóż zaczynamy odliczanie. Zobaczymy.

Witam sie niedzielnie z rana. Ja juz od rana sobie działam.
1512289560-25dbef7c1af04363-aaaaaa.jpeg

No @KatiNals to bedziemy mialy podobny czas spodziewanej @' ja mam na 19ego. Oby nie przyszlo do Ciebie.. do mnie.. ciagle sie z mezem zastanawiamy cy jednak nie podjac tej proby juz teraz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam sie niedzielnie z rana. Ja juz od rana sobie działam.
1512289560-25dbef7c1af04363-aaaaaa.jpeg

No @KatiNals to bedziemy mialy podobny czas spodziewanej @' ja mam na 19ego. Oby nie przyszlo do Ciebie.. do mnie.. ciagle sie z mezem zastanawiamy cy jednak nie podjac tej proby juz teraz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Zobaczymy. Wczoraj czułam jakbym miała owu a tu nadal test owu pozytywny.
1512292747-63ef4fcdfbe47bd1-aaaaaa.jpeg

Do góry