reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

IMG_20171202_202602.jpg

Ten z prawej jest z 30ego ten z lewej jest z dzis, to normalne???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Załączniki

• IMG_20171202_202602.jpg
    IMG_20171202_202602.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 384
reklama
U mnie trzy dni były odrobinę ciemniejsze kreski a dziś nagle pozytyw. Jeszcze nigdy tak pozytywnego testu owu nie miałam. Może jeszcze masz czas do owu ?
1512243051-c25a11e55213c9c2-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tak. Wieczny plac budowy. Tak to jest mieszkać na nowiutkim osiedlu [emoji14]
1512238097-7e154dde01a30ea4-aaaaaa.jpeg

W mieście wszędzie blisko taki atut A na wi daleko życie płynie strasznie wolno nieraz niema co robić to można przed kilkoma domami znalesc monitoring wiejski [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

eikt3e3k96x30qte.png

To jeszcze ma czas nagle zrobić się mocna czerwona krecha. Spokojnie :)
U mnie wczoraj 10 DC trochę mocniejsza kreska niż u Ciebie a dziś 11 DC nagle pozytyw. Więc owu wypada 12 DC więc mega w szoku jestem bo normalnie 14/15 dc. Ale z Aleksem właśnie przy wcześniejszej owu chyba zaszłam w ciążę

W mieście wszędzie blisko taki atut A na wi daleko życie płynie strasznie wolno nieraz niema co robić to można przed kilkoma domami znalesc monitoring wiejski [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

eikt3e3k96x30qte.png
I właśnie to jest piękne że życie płynie wolno ;) Monitoring wiejski to u nas nie ma :D To nie te czasy, młodzi ludzie mieszkający na wsi żyją swoim życiem :D zauważyłam że dużo młodych ludzi się buduje na wsi, i nie po to aby mieć gospodarstwo ale żeby mieć własny domek z ogrodem ❤ Mi nie przeszkadza to że wszędzie mam daleko,jestem zmotoryzowana więc spoko :) Autem mam 20minut do miasta :D

reklama

eikt3e3k96x30qte.png
Wieś [emoji14]
I miasto i wieś mają swoje zalety i wady. Ja od dziecka w mieście, w bloku i nie zmieniłabym tego. Teraz mieszkam w bloku oddanym w listopadzie w tamtym roku do użytku. Nowe osiedle, mnóstwo zieleni i placów zabaw. Na osiedlu biedronka, przychodnia, apteka, papierniczy, wispol, teraz będzie się otwierał Rossmann. Więc po podstawowe rzeczy nie muszę ruszać się z osiedla. 90% klientek z osiedla bo w większości to młode rodziny tu mieszkają. I przede wszystkim nie ma wierzowców. Są bloki 2 max 4 klatkowe i 4 max 5 pięter.
Pierwsze zdjęcie z aktualnego mieszkania a drugie tamtej zimy z poprzedniego mieszkania. Na zdjęciu w tle widać mały budynek za stawem to teraz mieszkam dwa bloki jeszcze za tym budynkiem.
1512243380-5a24f335039f3b6e-aaaaaa.jpeg
1512243485-d39930b00921f720-aaaaaa.jpeg

Do góry