reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hahahahaha [emoji23]
Dobra dam znać jak coś wymyślę [emoji14]
Oj widzisz to dzięki mnie będziesz miała piszmy obiad [emoji23]
Ja jeszcze nie wiem co dziś na obiad. Na razie póki co mały mnie do szału doprowadza a to dopiero początek dnia [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja mam błogi spokój cały dzień, bo mąż w pracy już o 6 wyjeżdżał i wróci o 21 bo ma szkole dzisiaj i od razu pedzi, dzieci nie mam jeszcze, ani psa ani kota... i już ten spokój mnie wkurza ;p co ja bym dała za takiego małego łobuziaka [emoji7] w pracy ich miałam zawsze po 25 a teraz-oszalec z nudów można!:p
Nie no śmieje się tak pół żartem pół serio ale brakuje mi dzieci w ogóle i nie mogę się doczekać tego mojego maleństwa. [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, tam jesteś pod dobra opieką. Wiadomo nikt nie lubi szpitala i woli własne łóżko ale tam będziesz się czuła pewniej a to bardzo ważne.
Zdrówka i wytrwałości :*

Dziekuje <3
Ordynator chciał mnie wypisać. Ale jest dzisiaj mój lekarz na dyżurze i interweniował,żeby mnie jeszcze zostawić. Więc nie protestowałam bo wie co robi.

Haha ja mam błogi spokój cały dzień, bo mąż w pracy już o 6 wyjeżdżał i wróci o 21 bo ma szkole dzisiaj i od razu pedzi, dzieci nie mam jeszcze, ani psa ani kota... i już ten spokój mnie wkurza ;p co ja bym dała za takiego małego łobuziaka [emoji7] w pracy ich miałam zawsze po 25 a teraz-oszalec z nudów można!:p
Nie no śmieje się tak pół żartem pół serio ale brakuje mi dzieci w ogóle i nie mogę się doczekać tego mojego maleństwa. [emoji173]

Nie dziwię się [emoji14]
Mój to podobno anioł w przedszkolu a w domu to łobuz jakich mało. A teraz okres wymuszania wszystkiego płaczem. Ani uspokajanie, ani nic nie działa. Jedynie ignorowanie. Niech się drze i płacze a jak ignoruje to 5 minut i idzie się spowrotem bawić jak gdyby nigdy nic. Wczoraj kolegę uderzył w przedszkolu bo tamten chciał mu zabrać zabawkę. Dziś rano z kolei płacz bo on chce do przedszkola z Miłoszem się bawić (ten sam którego wczoraj uderzył ).

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten bol! Tez mam wrażenie, ze wszyscy zachodzą dookoła tylko ja nie :) nawet Bożenka z klanu kuzwa urodziła a u mnie dalej ni hu hu [emoji23]
Wlasnie dowiedzialam sie, ze kolezanka z pracy będzie miec czwarte dziecko!!!! No kurde dzis wszystko mnie dobija....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w 9dc :)
Przykro mi dziewczyny Lili i Ewa Rut :(
Ja też szukam inspiracji na sylwestra bo robie w domu a za miesiac po sylwestrze urodziny syna :) a chcialabym wszystko takie zrobic co jeszcze nie robiłam ;)
Miłego dnia :*

Do góry