Veraska
Fanka BB :)
Dzięki,przyda się :-*Dużo zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki,przyda się :-*Dużo zdrówka!
Haha ja mam błogi spokój cały dzień, bo mąż w pracy już o 6 wyjeżdżał i wróci o 21 bo ma szkole dzisiaj i od razu pedzi, dzieci nie mam jeszcze, ani psa ani kota... i już ten spokój mnie wkurza ;p co ja bym dała za takiego małego łobuziaka [emoji7] w pracy ich miałam zawsze po 25 a teraz-oszalec z nudów można!Hahahahaha [emoji23]
Dobra dam znać jak coś wymyślę [emoji14]
Oj widzisz to dzięki mnie będziesz miała piszmy obiad [emoji23]
Ja jeszcze nie wiem co dziś na obiad. Na razie póki co mały mnie do szału doprowadza a to dopiero początek dnia [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje <3Pewnie, tam jesteś pod dobra opieką. Wiadomo nikt nie lubi szpitala i woli własne łóżko ale tam będziesz się czuła pewniej a to bardzo ważne.
Zdrówka i wytrwałości :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię się [emoji14]Haha ja mam błogi spokój cały dzień, bo mąż w pracy już o 6 wyjeżdżał i wróci o 21 bo ma szkole dzisiaj i od razu pedzi, dzieci nie mam jeszcze, ani psa ani kota... i już ten spokój mnie wkurza ;p co ja bym dała za takiego małego łobuziaka [emoji7] w pracy ich miałam zawsze po 25 a teraz-oszalec z nudów można!
Nie no śmieje się tak pół żartem pół serio ale brakuje mi dzieci w ogóle i nie mogę się doczekać tego mojego maleństwa. [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie dowiedzialam sie, ze kolezanka z pracy będzie miec czwarte dziecko!!!! No kurde dzis wszystko mnie dobija....Znam ten bol! Tez mam wrażenie, ze wszyscy zachodzą dookoła tylko ja nie nawet Bożenka z klanu kuzwa urodziła a u mnie dalej ni hu hu [emoji23]
Wieem jak to jest kochana, wszystkie zachodzą tylko nie myWlasnie dowiedzialam sie, ze kolezanka z pracy będzie miec czwarte dziecko!!!! No kurde dzis wszystko mnie dobija....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wieem jak to jest kochana, wszystkie zachodzą tylko nie my
A pomyśl, jakie MY będziemy miały miny hahaAle za to jakie będą wszyscy mieli miny jak nam się w końcu uda!?
A pomyśl, jakie MY będziemy miały miny haha