reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam, u mnie juz 13 dzien cyklu, wyspana, wypoczata, mój maz wieczorem wyprawial ze mna rzeczy o ktorych najstarsi gorale nie maja pojęcia=) kurde, zastanawiam, sie czy to pn zmienil "technike" czy poprostu ja odczuwal wieksza ochote, ekstra przyjemność i pare innych rzeczy. Wczesniej jesli byl ten sex to byl taki sobie z obowiazku bardziej. A teraz naprawde sie zmienilo ja jestem duzo aktywniejsza, może to wszystko byc efektem brania tego bromergonu??? Tyle czasu ciagle mialam ta prl bardzo wysoką, kolana mnje bolaly przy kucaniu, klekaniu itp rzeczach a teraz kolana nie bola(lykam chrzastke rekina), prl na poziomie, podejrzewam ze gospodarka hormonalna sie stabilisuje bo przez dwa miesiace samo z siebie polecialo 5 kg w dół. Hmm.........

Od paru dni mam tak zaje...isty humor, chce mi sie śmiać, coagle zartuje, noe denerwuje się bez potrzeby chcialabym, zeby to trwalo wiecznie.!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam się w piątek :)
Dziś poranne [emoji173] przerwał nam synek :( chory jest i został dziś ze mną w domu. Nic wieczór nadrobimy :)
Jutro przyjeżdża do nas szwagier z żoną i dziećmi i zastanawiam się jaką sałatkę i przekąski zrobić :) a w poniedziałek teściowa jedzie po Lidlomixa dla mnie [emoji7] już się nie mogę doczekać [emoji7]
Miłego dnia dziewczynki :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie witam w 5 dc. Tez malo ostatnio sie udzielam, ale jakos tak nie mam nawet o czym pisac :D jutro mamy "wigilijke" z pracy w....barze hahah :D ale ciesze sie, mam spoko ekipe w aptece, wiec co roku spotykamy sie przed swietami zeby razem napic sie alkoholuuu ;) w poniedzialek zamowie testy owu no i ok 19 dc mysle, ze owulacja znowu bedzie. Jeszcze tyyyyle czekania....

Witam się w piątek :)
Dziś poranne [emoji173] przerwał nam synek :( chory jest i został dziś ze mną w domu. Nic wieczór nadrobimy :)
Jutro przyjeżdża do nas szwagier z żoną i dziećmi i zastanawiam się jaką sałatkę i przekąski zrobić :) a w poniedziałek teściowa jedzie po Lidlomixa dla mnie [emoji7] już się nie mogę doczekać [emoji7]
Miłego dnia dziewczynki :)

Ja jak mam gości to robię taka sałatkę? Potrawke? Co można i na zimno i na ciepło-robi się ja szybko a co zostanie zabieram na 2dzien do pracy albo mężowi pakuje.
Polędwice z ndyka w Lidlu kupuje i kroję na małe kawałki, podsmażam - ż czosnkiem, pietruszką i ziolami.
Na patelni szpinak z czosnkiem, mieszam z mięsem.
Potem gotuje makaron te kokardki, dodaje mięso i szpinak do ugotowanego makaronu. Dodaje suszone pomidory i ser feta.
Co urodziny robię albo pytam mamę jak do niej jedziemy co przygotować bo sie spotykamy rodzinnie to mówi "te potrawke Twoja z indyka":p
Jest pycha [emoji7]
A 2 robił zawsze mój tata i to smak ż dzieciństwa - boczek wędzony na kawałki i podsmażyć ż czosnkiem.
Dodać bulionu wołowego i przecier pomidorowy. Do tego seler naciowy na kawałki, makaron muszelki i na koniec biała fasola z puszki- to danie mnie zawsze rozczula;p też jest pycha [emoji173]
Jak będziesz już miała plan co zrobić to się pochwal przepisami bo te choć pyszne to już u nas fest oklepane a chętnie bym wypróbowała coś nowego.
A dzisiaj na obiad piątkowy must-have "kartofle i kiszka" jak to u nas mówią [emoji23] z jajkiem i marchewką na gęsto- Tyś mi smaka wczoraj narobiła!:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak mam gości to robię taka sałatkę? Potrawke? Co można i na zimno i na ciepło-robi się ja szybko a co zostanie zabieram na 2dzien do pracy albo mężowi pakuje.
Polędwice z ndyka w Lidlu kupuje i kroję na małe kawałki, podsmażam - ż czosnkiem, pietruszką i ziolami.
Na patelni szpinak z czosnkiem, mieszam z mięsem.
Potem gotuje makaron te kokardki, dodaje mięso i szpinak do ugotowanego makaronu. Dodaje suszone pomidory i ser feta.
Co urodziny robię albo pytam mamę jak do niej jedziemy co przygotować bo sie spotykamy rodzinnie to mówi "te potrawke Twoja z indyka":p
Jest pycha [emoji7]
A 2 robił zawsze mój tata i to smak ż dzieciństwa - boczek wędzony na kawałki i podsmażyć ż czosnkiem.
Dodać bulionu wołowego i przecier pomidorowy. Do tego seler naciowy na kawałki, makaron muszelki i na koniec biała fasola z puszki- to danie mnie zawsze rozczula;p też jest pycha [emoji173]
Jak będziesz już miała plan co zrobić to się pochwal przepisami bo te choć pyszne to już u nas fest oklepane a chętnie bym wypróbowała coś nowego.
A dzisiaj na obiad piątkowy must-have "kartofle i kiszka" jak to u nas mówią [emoji23] z jajkiem i marchewką na gęsto- Tyś mi smaka wczoraj narobiła!:p

Hahahahaha [emoji23]
Dobra dam znać jak coś wymyślę [emoji14]
Oj widzisz to dzięki mnie będziesz miała piszmy obiad [emoji23]
Ja jeszcze nie wiem co dziś na obiad. Na razie póki co mały mnie do szału doprowadza a to dopiero początek dnia [emoji23]

Miałam dzisiaj wyjść ale niestety lekkie kłóciła wróciły i mój lekarz nie puścił mnie do domu. Wolę jeszcze zostać.
Pewnie, tam jesteś pod dobra opieką. Wiadomo nikt nie lubi szpitala i woli własne łóżko ale tam będziesz się czuła pewniej a to bardzo ważne.
Zdrówka i wytrwałości :*

reklama
Jestem zła, smutna i sama nie wiem co jeszcze!!!! Znajomy zaplanowal z zona dziecko, raz spróbowali i bach ...a czlowiek stara sie i nic....[emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten bol! Tez mam wrażenie, ze wszyscy zachodzą dookoła tylko ja nie :) nawet Bożenka z klanu kuzwa urodziła a u mnie dalej ni hu hu [emoji23]

Do góry