reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Anus tacie życzymy dużo zdrowia a Wam siły i wytrwałości.. wiem jak to jest mieć tak bliską osobę w szpitalu.. trzymam kciuki żeby tata poczuł się lepiej. :)
No i za świąteczne staranka!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam bladym świtem, tyle ze jeszcze calkiem ciemno[emoji4] ja mialam wczoraj wredny dzien, po powrocie z pracy przelezalam i przebeczalam a tak sobie obiecywalam nie.dolowac i nie wariowac...[emoji26] no nic moze dzisiaj będzie lepiej...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też miewam takie dni...bo wkrecam sobie ze cały świat jest szczęśliwy a mi nic się nie udaje.

Witam bladym świtem[emoji4] melduję , ze 25 dc moje oczy ujrzały biel za oknem i biel testu....

Witam i ja biało biało wszędzie biało,u mnie na teście również biel 28dc... Plus że dziś obudziłam się z mniejszym bólem rany, oby tak dalej i do następnej wizyty kontrolnej może będzie już ok. W nocy miałam gorączkę...masakra... Nawet nie wiem ile bo mi baterie w termometrze padły, a ja o takichże rzeczach przypominam sobie dopiero jak potrzebuje .... Jadę odebrać wyniki a później jakieś zakupy... I buty muszę sobie kupić zimowe... Wczoraj chciałam założyć zimówki a tu suwak szlak trafił... A takie były fajne ciekawe czy gdzieś podobne znajdę. Bo mi się podobały tamte :p no i skoro ciąży nie ma to mogę bez wyrzutów sumienia kupić jakieś leki na zapalenie. Chociaż dziś już wszystko ok o_O ale w razie czego coś wezmę może jakaś maść czy coś podobnego

Wkurw mam od rana straszny...mam nadzieję, ze nie zatluke.nikogo w pracy jakimś segregatorem[emoji23]

reklama
Jestem zła, smutna i sama nie wiem co jeszcze!!!! Znajomy zaplanowal z zona dziecko, raz spróbowali i bach ...a czlowiek stara sie i nic....[emoji35][emoji35][emoji35]

Do góry