lili78
Fanka BB :)
Biedna[emoji20]Nadzieja umiera ostatnia. Moja umarła dziś [emoji17]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna[emoji20]Nadzieja umiera ostatnia. Moja umarła dziś [emoji17]
Dzisiaj.12 dzien po owu...A ile jesteś po owu? Trzymam kciuki
Najlepsze lekarstwo to łzy... One oczyszczają..Biedna[emoji20]
Wiem, wiem...ja juz swoje poplakalam sobie w środę...tak na zapas[emoji4]Najlepsze lekarstwo to łzy... One oczyszczają..
A to płaczemy w tym samym czasieWiem, wiem...ja juz swoje poplakalam sobie w środę...tak na zapas[emoji4]
Dziwne to wszytsko , ale moze ta goraczka to dobry znak A na test może jeszcze za wcześnie...Pierwsze łzy poszły, najpierw negatywny test,później przechodnia okazała się zamknięta,nie odebrałam wyników, chodziłam po mieście miałam robić zakupy, ale tak szukałam odpowiednich butów i ostatecznie nie znalazłam, wkurzyłam się i nie kupiłam, złapała mnie gorączka i jak wracałam do domu to nawet się powstrzymać nie mogłam, wszystko się skumulowało i wybuchłam płaczem. Nie wiem czemu tak gorączkuje strasznie źle się czuję
Dziś 28dc. Cykle mam 30d no może i za wcześnie,nie wiem ale nawet cienia cienia nie było, później gdzieś mi test za pralkę wpadł, bo bym jeszcze raz obejrzała Nie chce mi się pralki odsuwać, zresztą chyba bym nie dała rady no zobaczymy co będzie. Następny test zrobię jak minie termin @. No że chyba przyjdzie. To zapalenie misjc intymnych dziwne wczoraj miałam dziś już nie... Ale kupiłam maść, polecili mi ją w aptece. Przechodnia nie czynna bo lekarza nie było,i już nawet rejestracja była zamknięta, a tam miałam wyniku odebrać. Się wkurzyłam.Dziwne to wszytsko , ale moze ta goraczka to dobry znak A na test może jeszcze za wcześnie...
Kochana szukaj ... Ja w drugiej ciąży wyrzuciłam do kosza za raz i po chwilki cos mnie tknęło żeby zobaczyć jeszcze raz i bach dwie kreski. Ale to bylo 4 dni po spóźnionym @Dziś 28dc. Cykle mam 30d no może i za wcześnie,nie wiem ale nawet cienia cienia nie było, później gdzieś mi test za pralkę wpadł, bo bym jeszcze raz obejrzała Nie chce mi się pralki odsuwać, zresztą chyba bym nie dała rady no zobaczymy co będzie. Następny test zrobię jak minie termin @. No że chyba przyjdzie. To zapalenie misjc intymnych dziwne wczoraj miałam dziś już nie... Ale kupiłam maść, polecili mi ją w aptece. Przechodnia nie czynna bo lekarza nie było,i już nawet rejestracja była zamknięta, a tam miałam wyniku odebrać. Się wkurzyłam.