reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pierwsze łzy poszły, najpierw negatywny test,później przechodnia okazała się zamknięta,nie odebrałam wyników, chodziłam po mieście miałam robić zakupy, ale tak szukałam odpowiednich butów i ostatecznie nie znalazłam, wkurzyłam się i nie kupiłam, złapała mnie gorączka i jak wracałam do domu to nawet się powstrzymać nie mogłam, wszystko się skumulowało i wybuchłam płaczem. Nie wiem czemu tak gorączkuje :( strasznie źle się czuję :(

Pierwsze łzy poszły, najpierw negatywny test,później przechodnia okazała się zamknięta,nie odebrałam wyników, chodziłam po mieście miałam robić zakupy, ale tak szukałam odpowiednich butów i ostatecznie nie znalazłam, wkurzyłam się i nie kupiłam, złapała mnie gorączka i jak wracałam do domu to nawet się powstrzymać nie mogłam, wszystko się skumulowało i wybuchłam płaczem. Nie wiem czemu tak gorączkuje :( strasznie źle się czuję :(
Dziwne to wszytsko , ale moze ta goraczka to dobry znak :) A na test może jeszcze za wcześnie...

Dziwne to wszytsko , ale moze ta goraczka to dobry znak :) A na test może jeszcze za wcześnie...
Dziś 28dc. Cykle mam 30d no może i za wcześnie,nie wiem ale nawet cienia cienia nie było, później gdzieś mi test za pralkę wpadł, bo bym jeszcze raz obejrzała :) Nie chce mi się pralki odsuwać, zresztą chyba bym nie dała rady :D no zobaczymy co będzie. Następny test zrobię jak minie termin @. No że chyba przyjdzie. To zapalenie misjc intymnych dziwne wczoraj miałam dziś już nie... Ale kupiłam maść, polecili mi ją w aptece. Przechodnia nie czynna bo lekarza nie było,i już nawet rejestracja była zamknięta, a tam miałam wyniku odebrać. Się wkurzyłam.

reklama
Dziś 28dc. Cykle mam 30d no może i za wcześnie,nie wiem ale nawet cienia cienia nie było, później gdzieś mi test za pralkę wpadł, bo bym jeszcze raz obejrzała :) Nie chce mi się pralki odsuwać, zresztą chyba bym nie dała rady :D no zobaczymy co będzie. Następny test zrobię jak minie termin @. No że chyba przyjdzie. To zapalenie misjc intymnych dziwne wczoraj miałam dziś już nie... Ale kupiłam maść, polecili mi ją w aptece. Przechodnia nie czynna bo lekarza nie było,i już nawet rejestracja była zamknięta, a tam miałam wyniku odebrać. Się wkurzyłam.
Kochana szukaj ... Ja w drugiej ciąży wyrzuciłam do kosza za raz i po chwilki cos mnie tknęło żeby zobaczyć jeszcze raz i bach dwie kreski. Ale to bylo 4 dni po spóźnionym @

Do góry