B
bibiU
Gość
Wygląda pysznie![]()
U mnie dziś takie danie [emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda pysznie![]()
U mnie dziś takie danie [emoji16]
A ja wczoraj tez piwko se wypilam bo jak 2 dni temu byla biel vizira to co se bede zalowacU mnie też dziś pizza właśnie robię. Ciasto już wyrasta.
Mniam mniam [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji16][emoji16][emoji16]
Piwko do tego [emoji2]
Masz rację... Teraz to już bym odradzała piwka.A ja wczoraj tez piwko se wypilam bo jak 2 dni temu byla biel vizira to co se bede zalowac![]()
No jasne teraz to mam zamiar dluuuugo nic nie pic, oby sie udalo.Masz rację... Teraz to już bym odradzała piwka.
Masz to jak w banku, kciuki zaciśnięteDziewczyny wracam z pracy i patrze na test i ta kreska dalej tam jest, nawet mocniejsza, to juz nie jest cien cienia tylko normalnie na oko widac
Najlepsze jest to,ze 10 lat temu tez o tym czasie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i urodzilam 13 sierpnia teraz wychodzi jakby sie udalo 9
Prosze wszystkie kciuki za mnie tu trzymac![]()
Uda się bądź dobrej myśli.No jasne teraz to mam zamiar dluuuugo nic nie pic, oby sie udalo.
A ja 5 lat temu i urodziłam 6 sierpnia a teraz gdyby się okazało że to plamienie implantacyjne to termin na 9 [emoji16]Dziewczyny wracam z pracy i patrze na test i ta kreska dalej tam jest, nawet mocniejsza, to juz nie jest cien cienia tylko normalnie na oko widac
Najlepsze jest to,ze 10 lat temu tez o tym czasie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i urodzilam 13 sierpnia teraz wychodzi jakby sie udalo 9
Prosze wszystkie kciuki za mnie tu trzymac![]()
Kochana nie trac nadzieii, ja 2 dni temu biel vizira a dzis sa kreseczki, a czuje sie jak na @ co chwile patrze czy nie przyszla.Ja też baaaardzo gratuluję![]()
To mialybysmy tak samo, ale super, Boziu spraw zeby nam sie udalo, niech wreszcie dla nas zaswieci sloneczkoA ja 5 lat temu i urodziłam 6 sierpnia a teraz gdyby się okazało że to plamienie implantacyjne to termin na 9 [emoji16]