B
bibiU
Gość
Wygląda pysznie
U mnie dziś takie danie [emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda pysznie
U mnie dziś takie danie [emoji16]
A ja wczoraj tez piwko se wypilam bo jak 2 dni temu byla biel vizira to co se bede zalowacU mnie też dziś pizza właśnie robię. Ciasto już wyrasta.
Mniam mniam [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji16][emoji16][emoji16]
Piwko do tego [emoji2]
Masz rację... Teraz to już bym odradzała piwka.A ja wczoraj tez piwko se wypilam bo jak 2 dni temu byla biel vizira to co se bede zalowac
No jasne teraz to mam zamiar dluuuugo nic nie pic, oby sie udalo.Masz rację... Teraz to już bym odradzała piwka.
Masz to jak w banku, kciuki zaciśnięteDziewczyny wracam z pracy i patrze na test i ta kreska dalej tam jest, nawet mocniejsza, to juz nie jest cien cienia tylko normalnie na oko widac
Najlepsze jest to,ze 10 lat temu tez o tym czasie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i urodzilam 13 sierpnia teraz wychodzi jakby sie udalo 9
Prosze wszystkie kciuki za mnie tu trzymac
Uda się bądź dobrej myśli.No jasne teraz to mam zamiar dluuuugo nic nie pic, oby sie udalo.
A ja 5 lat temu i urodziłam 6 sierpnia a teraz gdyby się okazało że to plamienie implantacyjne to termin na 9 [emoji16]Dziewczyny wracam z pracy i patrze na test i ta kreska dalej tam jest, nawet mocniejsza, to juz nie jest cien cienia tylko normalnie na oko widac
Najlepsze jest to,ze 10 lat temu tez o tym czasie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i urodzilam 13 sierpnia teraz wychodzi jakby sie udalo 9
Prosze wszystkie kciuki za mnie tu trzymac
Kochana nie trac nadzieii, ja 2 dni temu biel vizira a dzis sa kreseczki, a czuje sie jak na @ co chwile patrze czy nie przyszla.Ja też baaaardzo gratuluję
To mialybysmy tak samo, ale super, Boziu spraw zeby nam sie udalo, niech wreszcie dla nas zaswieci sloneczko tak sie boje ze ta wredota jeszcze przyjdzie, po tych dwoch biochemicznych to mam niezle schizyA ja 5 lat temu i urodziłam 6 sierpnia a teraz gdyby się okazało że to plamienie implantacyjne to termin na 9 [emoji16]