Ewarut
Fanka BB :)
Zgadzam się zaraz pękne [emoji16]Pyyyychaaa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się zaraz pękne [emoji16]Pyyyychaaa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam naleśniki z serem i rodzynkami
Tak O´Hara Ty jak coś napiszesz to aż chce się czytać trzymam mocno kciuki za Twój cykl
Polecam, pyszne wychodzą Ja często kupuję waniliowy i wtedy już nie słodzę Ale najbardziej lubię naleśniki właśnie z tym serkiem z wiaderka i do tego z dżemem mmmTaki normalny z Biedronki Klinek półtusty, ale dzięki za inspiracje kiedyś spróbuje z wiaderka
Bo te właśnie "zdrowe produkty i zdrowe dania" mają taką łatkę. Niektóre masz rację - są obłędnie drogie, i w życiu ich nie skosztuje czy nie kupię.Mi też nie przeszkadza. A jak się czytam czasami przepisy na zdrowe ciekawe dania to tam to dopiero obłęd Żeby przygotować zdrowe danie to trzeba pół wypłaty się pozbyć tam to dopiero wychodzi drogo
Jaki już duży bobas [emoji7][emoji7] jeszcze raz gratulacjeHej przedstawiam moja fasolkę z pięknym serduszkiem:*
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny [emoji7] 2.44 i który tydzień? Ja tydzień temu(9tydz dziecko, 11tydz ciaza) w czw byłam i miał 2.5! Rośnie Ci ta dzidzia [emoji7][emoji173] jak szalona [emoji16]Hej przedstawiam moja fasolkę z pięknym serduszkiem:*
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Z USG 9 i 1 dzienJaki cudny [emoji7] 2.44 i który tydzień? Ja tydzień temu(9tydz dziecko, 11tydz ciaza) w czw byłam i miał 2.5! Rośnie Ci ta dzidzia [emoji7][emoji173] jak szalona [emoji16]
Piękne zdjęcie [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom