Ewarut
Fanka BB :)
Zgadzam się zaraz pękne [emoji16]Pyyyychaaa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się zaraz pękne [emoji16]Pyyyychaaa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam naleśniki z serem i rodzynkami
Tak O´Hara Ty jak coś napiszesz to aż chce się czytaćtrzymam mocno kciuki za Twój cykl
![]()
Polecam, pyszne wychodząTaki normalny z Biedronki Klinek półtusty, ale dzięki za inspiracje kiedyś spróbuje z wiaderka![]()
Bo te właśnie "zdrowe produkty i zdrowe dania" mają taką łatkę. Niektóre masz rację - są obłędnie drogie, i w życiu ich nie skosztuje czy nie kupię.Mi też nie przeszkadza. A jak się czytam czasami przepisy na zdrowe ciekawe dania to tam to dopiero obłędŻeby przygotować zdrowe danie to trzeba pół wypłaty się pozbyć
tam to dopiero wychodzi drogo
![]()
Jaki już duży bobas [emoji7][emoji7] jeszcze raz gratulacjeHejprzedstawiam moja fasolkę
z pięknym serduszkiem:*
![]()
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny [emoji7] 2.44 i który tydzień? Ja tydzień temu(9tydz dziecko, 11tydz ciaza) w czw byłam i miał 2.5! Rośnie Ci ta dzidzia [emoji7][emoji173] jak szalona [emoji16]Hejprzedstawiam moja fasolkę
z pięknym serduszkiem:*
![]()
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Z USG 9 i 1 dzienJaki cudny [emoji7] 2.44 i który tydzień? Ja tydzień temu(9tydz dziecko, 11tydz ciaza) w czw byłam i miał 2.5! Rośnie Ci ta dzidzia [emoji7][emoji173] jak szalona [emoji16]
Piękne zdjęcie [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom