reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi też nie przeszkadza. A jak się czytam czasami przepisy na zdrowe ciekawe dania to tam to dopiero obłęd :D Żeby przygotować zdrowe danie to trzeba pół wypłaty się pozbyć :D tam to dopiero wychodzi drogo :D
Bo te właśnie "zdrowe produkty i zdrowe dania" mają taką łatkę. Niektóre masz rację - są obłędnie drogie, i w życiu ich nie skosztuje czy nie kupię.
Ale można czasem znaleźć perełki, fajne pomysły, zdrowe przepisy i tanio mądrze jesc.
Lubię nowości kosztować, przygotowywać. I potem właśnie pytanie ile to kosztowało a tu bach, to na promo, to już miałam, tu droższy z mega tanim produktem i proszę:) obiad za parę zł a wygląda jakbym wydała pół wypłaty :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej;) przedstawiam moja fasolkę;) z pięknym serduszkiem:*
1512041937-8520a5c1fbafb4ce-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej;) przedstawiam moja fasolkę;) z pięknym serduszkiem:*
1512041937-8520a5c1fbafb4ce-aaaaaa.jpeg

Jaki cudny [emoji7] 2.44 i który tydzień? Ja tydzień temu(9tydz dziecko, 11tydz ciaza) w czw byłam i miał 2.5! Rośnie Ci ta dzidzia [emoji7][emoji173] jak szalona [emoji16]
Piękne zdjęcie [emoji173]

reklama
Jaki cudny [emoji7] 2.44 i który tydzień? Ja tydzień temu(9tydz dziecko, 11tydz ciaza) w czw byłam i miał 2.5! Rośnie Ci ta dzidzia [emoji7][emoji173] jak szalona [emoji16]
Piękne zdjęcie [emoji173]

Z USG 9 i 1 dzien

Do góry