reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ooo znowu ktoś kiełki pokazuje :)
Czy ja nazwałam post "to masz mieć na obiad"?
Dziewczyny pisały co mają dzisiaj w planach, też napisalam.
Przecież nikomu nie każe robić tego dania więc możesz wyluzować :)

Przepis brzmi drogo, choć łapiąc produkty na promocji można go zrobić tanim kosztem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tez nie musisz na kazdym kroku się chwalic tym, że masz lepsze finanse od innych :-) nie wszystkim sie to podoba tylko nie każdy ma odwagę to na głos powiedzieć :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
U mnie też dziś pizza właśnie robię. Ciasto już wyrasta.
Mniam mniam [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji16][emoji16][emoji16]
Piwko do tego [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio zrobiłam pizzę i nic mi nie wyrosła - coś mam z piekarnikiem ;/ czasem coś wyciągam po 30min pieczenia i zimne cholerstwo;/ dlatego muszę narazie zrezygnować choć jest ciężko bo uwielbiam rzeczy z piekarnika:(

Takich rzeczy nie je się na codzien :D
Ja np uwielbiam łososia pieczonego z sałatą ale wiadomo nie jemy tego często bo łosoś pyszna i zdrowa ryba ale niestety droga :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie :)

Ja ost pobilam rekord i ugotowałam obiad za 0.90gr [emoji23]
Marchewka na gęsto, ziemniaki i jajko od mamy dostałam od sąsiada [emoji16] Me byłam z siebie dumna [emoji7]

Ja ostatnio zrobiłam pizzę i nic mi nie wyrosła - coś mam z piekarnikiem ;/ czasem coś wyciągam po 30min pieczenia i zimne cholerstwo;/ dlatego muszę narazie zrezygnować choć jest ciężko bo uwielbiam rzeczy z piekarnika:(

U mnie bez piekarnika ciężko. Tym bardziej że teraz póki swoje Thermomixa nie mam szwagierka albo Teściowa czasem robią mi ciasto np na bułki. Dodatkowo pizzę, mięsa pieczone. Ostatnio staram się mniej smażyć. A jak będzie już Thermomix to z kolei robiąc w nim to mięsa czy warzywa są gotowane na parze. To to wogole mega zdrowe i pyszne :)
W poprzedniej ciąży niestety bieda aż piszczała jak ojciec biologiczny Aleksa przestał pracować i potrafiłam nie mieć na jedzenie i jeść ryż z sosem z torebki... W tej ciąży obiecałam sobie że będę jadła najzdrowiej jak się tylko da.

Ale tez nie musisz na kazdym kroku się chwalic tym, że masz lepsze finanse od innych :-) nie wszystkim sie to podoba tylko nie każdy ma odwagę to na głos powiedzieć :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Jezu...Dziewczyny no co Wy?!!! Ja tego posta zupelnie nie odebralam w ten sposob... Dziewczyna.napisala co robi jesc i tyle...szczrze powiem, ze nawet gdyby napisala ze je kawior i pije.szampana to zupelnie mi to nie przeszkadza[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ok po prostu nie będę komentować Twoich wypowiedzi bo to już 3 raz masz jakieś pretensje do mnie i widać że Cię coś boli ale to już nie mój problem.

No pewnie :)

Ja ost pobilam rekord i ugotowałam obiad za 0.90gr [emoji23]
Marchewka na gęsto, ziemniaki i jajko od mamy dostałam od sąsiada [emoji16] Me byłam z siebie dumna [emoji7]

Hehe :D dobra jesteś :D ja uwielbiam jajko sadzone z ziemniakami i ogórkiem kiszonym :D

Ok po prostu nie będę komentować Twoich wypowiedzi bo to już 3 raz masz jakieś pretensje do mnie i widać że Cię coś boli ale to już nie mój problem.

Nie boli mnie ale uważam, że pewne rzeczy powinno się zachowywać dla siebie a nie chwalić się tym naokoło (i nie mam na myśli tego postu o jedzeniu,myślę że po przeanalizowaniu tego co tu napisalas od daty rejestracji sama na to wpadniesz). I nie mowie tego z zazdrości bo nie mam czego zazdrościć :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jezu...Dziewczyny no co Wy?!!! Ja tego posta zupelnie nie odebralam w ten sposob... Dziewczyna.napisala co robi jesc i tyle...szczrze powiem, ze nawet gdyby napisala ze je kawior i pije.szampana to zupelnie mi to nie przeszkadza[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się z Tobą :)

reklama
Do góry