reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@monia36 gratulacje! Nie zamartwiaj się i nie analizuj, bo i tak nie masz na to wpływu więc trzeba czekać i cieszyć się, że kreseczka jest.

U mnie dziś 12dc. Spojrzałam dziś na apkę a ona twierdzi, że dziś ovu. Nie wiem z jakiej paki, nie ma powodów, by tak sądzić. :) Testów nie mam i nie kupuję.

W tym cyklu raczej nie będzie fajerwerków, bo stresów sporo. Idę za godzinę do klienta z prezentacją, którą przygotowywałam miesiąc. Trzeba było się umówić na 10.00, co ja mam zrobić z tą całą godziną?

Szkoda ze przyszla @:(
A wiesz ja się nawet cieszę że przyszła i to z samego rana bo grypa mnie rozkłada a tak to przynajmniej mogę z czystym sumieniem łykać ibuprom, jedyny lek który przy takich dolegliwościach pozwala mi w miarę normalnie funkcjonować, poza tym liczyłam się z tym i nie nastawiałam nawet w tym cyklu na sukces więc nawet nie jest mi przykro ;)

@monia36 gratulacje! Nie zamartwiaj się i nie analizuj, bo i tak nie masz na to wpływu więc trzeba czekać i cieszyć się, że kreseczka jest.

U mnie dziś 12dc. Spojrzałam dziś na apkę a ona twierdzi, że dziś ovu. Nie wiem z jakiej paki, nie ma powodów, by tak sądzić. :) Testów nie mam i nie kupuję.

W tym cyklu raczej nie będzie fajerwerków, bo stresów sporo. Idę za godzinę do klienta z prezentacją, którą przygotowywałam miesiąc. Trzeba było się umówić na 10.00, co ja mam zrobić z tą całą godziną?

Może pasjans? ;)

Dzien dobry:)
Witam 21dc. Wczoraj caly dzien przelezalam bo glowa myslalam ze mi peknie. Dzis nie jest lepiej a do tego czuje ze lapie mnie chorobsko.
Co dzis na obiad robicie? Bo ja pustka w glowie.
Maz zażyczyl sobie pizzę=) wiec bedziemy robili po pracy=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

A mój stary naoglądał się masterszefow i teraz uważa się za wirtuoza garnków nawet na pytanie „dobre było?” Muszę odpowiadać: „tak szef!”. W konsekwencji od tygodnia jemy to samo tylko zawsze „udoskonalona” wersja.
Może i dobrze, ze nie mamy tych dzieci, bo jakby tak powielić mojego starego to można by chyba zwariować [emoji6][emoji38]

Do góry