Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i super moze wlasnie Ci sie udalo, trzymam kciuki@monia36 no ja juz sama nie wiem. Ja tez myslalam, ze u mnie to miejsce lini testowej, ale mam w jednej rece ten test dzisiejszy, a z drugisj ten czwartkowy z tej samej firmy i na tym czwartkowym nie ma zadnego sladu kreski testowej. Wiem, ze to slabe tlumaczenie i wkrecanie sobie, ale wlasnie to porownywanie tych testow jakas nadzieje mi robi i metlik.jednoczesnie![]()
Mi nie wolno nic powiedzieć bo zaraz muszę sama sprawdzić,a później się nakręcam
Kochana, ja takie zawsze mam przed okresemNawet nie odczekalam wcześniej 10minut jak pisze na opolakowaniu teraz po 10minutacch wygląda tak
To możliwe że i u mnie tak też jest :/Kochana, ja takie zawsze mam przed okresem![]()