reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@monia36 no ja juz sama nie wiem. Ja tez myslalam, ze u mnie to miejsce lini testowej, ale mam w jednej rece ten test dzisiejszy, a z drugisj ten czwartkowy z tej samej firmy i na tym czwartkowym nie ma zadnego sladu kreski testowej. Wiem, ze to slabe tlumaczenie i wkrecanie sobie, ale wlasnie to porownywanie tych testow jakas nadzieje mi robi i metlik.jednoczesnie ;)

@monia36 no ja juz sama nie wiem. Ja tez myslalam, ze u mnie to miejsce lini testowej, ale mam w jednej rece ten test dzisiejszy, a z drugisj ten czwartkowy z tej samej firmy i na tym czwartkowym nie ma zadnego sladu kreski testowej. Wiem, ze to slabe tlumaczenie i wkrecanie sobie, ale wlasnie to porownywanie tych testow jakas nadzieje mi robi i metlik.jednoczesnie ;)
No i super moze wlasnie Ci sie udalo, trzymam kciuki ;)

Dziewczyny pamiętacie ze test owulacyjny może potwierdzić ciążę??? Świec zostało mi jakieś 100 testów i postanowiłam to sprawdzić
1511707654-ea510c59c63fe5c7-aaaaaa.jpeg

T
Dziewczyny pamiętacie ze test owulacyjny może potwierdzić ciążę??? Świec zostało mi jakieś 100 testów i postanowiłam to sprawdzić

Tak - testy owulacyjne są pozytywne kiedy jesteś w ciąży :) Fajny patent - ja to sprawdziłam lata temu - też nie mogłam uwierzyć XD @ mi się spóźniała i dla picu zrobiłam owulacyjny test a tu dwie krechy - poszłam go gina a na usg fasolkę widać :p Niestety w 9 tc pożegnałam się z maluszkiem :( Ciężkie były czasy zanim mi się Karolę udało donosić :(

Mi nie wolno nic powiedzieć bo zaraz muszę sama sprawdzić,a później się nakręcam :crazy: a do @ mam tydzień więc to wcześnie no ale zrobiłam owulacyjny i odrazu wyszła taka blada kreska. Nie no palne się w łeb chyba koniec, muszę tydzień czekać i zająć czymś innym głowę

Załączniki

• Screenshot_2017-11-26-17-12-37.png
    Screenshot_2017-11-26-17-12-37.png
    391,2 KB · Wyświetleń: 89
Nawet nie odczekalam wcześniej 10minut jak pisze na opolakowaniu teraz po 10minutacch wygląda tak

Załączniki

• Screenshot_2017-11-26-17-17-10.png
    Screenshot_2017-11-26-17-17-10.png
    414 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry