Dagaa11
Fanka BB :)
Ale mozliwe tez, ze nie.Weź
To możliwe że i u mnie tak też jest :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mozliwe tez, ze nie.Weź
To możliwe że i u mnie tak też jest :/
Dokładnie, chociaż ciężko mi uwierzyć że mogło by się udać. Poczekam grzecznie tydzień, i w następną niedzielę będę już wiedziała, ale szykuje się psychicznie że i tak ujrzę tylko jedna kreseczkęAle mozliwe tez, ze nie.tak jak pisalas masz jeszcze tydzien :* wtedy zrobisz normalny test ciazowy i mam nadzieje, ze ujrzysz dwie tluste krechy.
![]()
Nie smuć się :-(.Hej ja mam doła myślę że nigdy mi się nie uda przez te Pco
Nie martw sie, uda sie. Ja tez mam, a w liopcu zaszlam w ciaze. Poronilam niestetu ale nie mialo to nic wspolnego z policystycznymi jajnikami, wiec da sie !Hej ja mam doła myślę że nigdy mi się nie uda przez te Pco
Chyba nic nas nie ratuje jak czas,czas i jeszcze raz czas... Musimy czekaćNie martw sie, uda sie. Ja tez mam, a w liopcu zaszlam w ciaze. Poronilam niestetu ale nie mialo to nic wspolnego z policystycznymi jajnikami, wiec da sie !
A moj wlasnie wrocil do domu, pokazalam mu ten nieszczesny test i tez widzi ten cień cienia... chyba wolalabym, zeby go nie zauwazyl, bo tak znowu narobilam sobie nadzieje...
Dokladnie. Tylko, ze to czekanie jest taaaaaakie trudneChyba nic nas nie ratuje jak czas,czas i jeszcze raz czas... Musimy czekać
No wlasnie kiedys szukalam na ten temat informacji i roznie bywalo- niektorym kobietom w ciazy wychodzily innym nie. Ale jestem.zdania, ze testy owulacyjne sa do sprawdzania owulacji, ciazowe- do wykrywania ciazy i po coś ten podzial jestMnie wychodzą testy owu negatywne
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez czytałam, nie ma co się sugerować testami ovu, jednym przed @ wychodzili pozytywne i ciąży nie było a innym i ten i ten pozytywnie lub odwrotnie oba negatywnie, lub tylko negatywny ovulacyjny. Jak wychodzi blada kreska przed @ to nie ma co się sugerować, bo po ovu aż do @ tak mogą wychodzić nawet jak ciąży nie ma.Dokladnie. Tylko, ze to czekanie jest taaaaaakie trudne
No wlasnie kiedys szukalam na ten temat informacji i roznie bywalo- niektorym kobietom w ciazy wychodzily innym nie. Ale jestem.zdania, ze testy owulacyjne sa do sprawdzania owulacji, ciazowe- do wykrywania ciazy i po coś ten podzial jest![]()