reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez czytałam, nie ma co się sugerować testami ovu, jednym przed @ wychodzili pozytywne i ciąży nie było a innym i ten i ten pozytywnie lub odwrotnie oba negatywnie, lub tylko negatywny ovulacyjny. Jak wychodzi blada kreska przed @ to nie ma co się sugerować, bo po ovu aż do @ tak mogą wychodzić nawet jak ciąży nie ma.
Dokładnie tak :)

reklama
Ja wczoraj miałam gorszy dzień i pokłóciłam się z moim.
Dziś już lepiej. Młody dziś nie spał to wcześniej odpadł a my kolację sobie sprawiliśmy :)
Zaczynamy się zdrowo odżywiać :)
My teraz na luzie podchodzimy do tego cyklu. Mam dość po poprzednim. Dziś 5dc po okresie nie ma już śladu. Owu 14/15 DC. Termin @ 20 grudnia.
Przysięgam uroczyście że nie będę wcześniej testować !
A jak będę chciała proszę o wirtualnego kopa w 4litery ! :*
Miłego wieczoru Kochane :)

1511721216-0e488dff7f106793-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do testu @Dagaa11 mnie w 1cs też test taki wyszedł i dupa blada :( oczywiście Tobie życzę żeby się okazało że jesteś w ciąży :* cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie !

Nie martw sie, uda sie. Ja tez mam, a w liopcu zaszlam w ciaze. Poronilam niestetu ale nie mialo to nic wspolnego z policystycznymi jajnikami, wiec da sie !

A moj wlasnie wrocil do domu, pokazalam mu ten nieszczesny test i tez widzi ten cień cienia... chyba wolalabym, zeby go nie zauwazyl, bo tak znowu narobilam sobie nadzieje...
Trzymam kciukasy za tego bladziocha!

...marzenia mają wielką moc...

Dzieki kobitki, staram sie nie napalać, ale wiecie jak jest...
Wiem :( przecież sama tak miałam... Doszukiwanie się na siłę :( dlatego teraz sobie obiecałam że żadnego testowania do terminu@. Tylko tyle że ja będę miała tyle roboty że pewnie nie będę miała czasu o tym myśleć. Przynajmniej taka mam nadzieję

Wlasnie gadalam z moja psiapsiolka, zadzwonila sie wyplakac.
Była w ciąży 7tydzien i poronila wczoraj =( Boże nie wiem co zrobic ze sobą. .. staralam sie ja zrozumiec, wesprzec ale cierpie razem z nia =( eh

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
To jest tak niesprawiedliwe... takie sytuacje nie powinny w ogole miec miejsca. Wspolczuje kolezance z calego serca, bo tez niestety wiem jak to jest. Jedyne co moge powiedziec, moze to okrutne, ale czas leczy rany, choc ten Aniołek na zawsze zostaje w sercu...

reklama
Do góry