reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie 25 dc humor dopisuje :)
Żadnych plamień tylko ciepło w podbrzuszu :)
Jeszcze 4/5 dni czekamy na wyrok czy bedę plakać czy się cieszyć :p
Nie mam takich mocnych bóli jak w poprzednim cyklu czuje się w miare normalnie.
I przede wszystkim nie szukam już tak objawów jak w poprzednim cyklu :) Tym razem ciąży urojonej brak :)

reklama
Wiem wiem spoko, ja bardziej czuje ze nic z tego, ale zaintrygowalo mnie to. Tyle juz testow zrobilam, i nigdy sie nic po czasie nie pojawilo.
A kontrolna raczej to nie jest, bo w czwartek robilam test z tej samej firmy, i na nim nie ma nic, biel vizira. Takze to mnie tak schizuje

Ja rano miałam plamienia po odstawieniu luteiny a teraz nic się nie dzieje nie wiem zobaczymy może jutro przyjdzie bo brzuch i uczucie jak by okres miał przyjść lada moment

Ja też schizuje,na siłę szukam jakiś objawów :( Siedzę i macam się po cycach i dziwię się że się powiększyli ale nie bolą xD i brodawki wydają mi się większe I ciemniejsze o_O ehh sama siebie klne w duszy za to że się nakręcam i na siłę szukam objawów

Ja też schizuje,na siłę szukam jakiś objawów :( Siedzę i macam się po cycach i dziwię się że się powiększyli ale nie bolą xD i brodawki wydają mi się większe I ciemniejsze o_O ehh sama siebie klne w duszy za to że się nakręcam i na siłę szukam objawów
Mnie zawsze bolaly piersi całe przed @ czy w ciąży . A teraz nic kompletnie , może jedynie troszeczkę same brodawki. i Mam zielonkawą zyłe na prawej piersi :)

Mnie zawsze bolaly piersi całe przed @ czy w ciąży . A teraz nic kompletnie , może jedynie troszeczkę same brodawki. i Mam zielonkawą zyłe na prawej piersi :)
Podobno w ciąży bardziej żyły na piersiach są widoczne :) Ale u mnie to nie dowód bo ja mam żylaste piersi moja zmora niestety że bez względu na ciążę czy nie i tak mam widoczne żyłki. Mi się wydaje że mnie lada dzień zaczną boleć piersi, bo jak się macam to czuję że są już takie inne. Także chyba się niepotrzebnie nakręcam.

Ja mam kazdy mozliwy objaw :) zyl na cyckach mnostwo, powiekszyly sie cycki ogolnie, sutki bola. Ja sie naprawde staram nie nakrecac, juz wolalabym zeby ta @ przyszla i zaczac nowy cykl, ochlonac troche... a teraz jeszcze ten pseudo cien na tescie. Wariuje ;)

Hej słoneczka.
Powiedzcie mi kochane , wiem , ze to moze irracjonalne ale po ilu dniach Beta wychodzi pozytywna ? Okresu 5 Dzien nie ma , nigdy tak nie miałam . Cycki bolą strasznie od ponad 2 tygodni . Moze ja zaszłam w ciąże 14 albo 21 listopada i jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia ?
Na dole kalendarzyk ? .... nie wariuje . Po prostu przez swoje 32 lata nigdy nie spóźnił mi sie okres nawet 2 dni .

Załączniki

• IMG_3652.PNG
    IMG_3652.PNG
    81,5 KB · Wyświetleń: 64
Ja mam kazdy mozliwy objaw :) zyl na cyckach mnostwo, powiekszyly sie cycki ogolnie, sutki bola. Ja sie naprawde staram nie nakrecac, juz wolalabym zeby ta @ przyszla i zaczac nowy cykl, ochlonac troche... a teraz jeszcze ten pseudo cien na tescie. Wariuje ;)
Bede trzymać kciuki aby to był cień zamieniający sie w wielka krechę :)

reklama
Hej słoneczka.
Powiedzcie mi kochane , wiem , ze to moze irracjonalne ale po ilu dniach Beta wychodzi pozytywna ? Okresu 5 Dzien nie ma , nigdy tak nie miałam . Cycki bolą strasznie od ponad 2 tygodni . Moze ja zaszłam w ciąże 14 albo 21 listopada i jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia ?
Na dole kalendarzyk ? .... nie wariuje . Po prostu przez swoje 32 lata nigdy nie spóźnił mi sie okres nawet 2 dni .
Dla mnie to serio dziwne o_O wg kalendarzyka zaraz @ powinna ci się skończyć a tu jeszcze nawet nie przyszła, nie wiem ja bym na twoim miejscu jutro powtórzyła może betę i jak wyjdzie negatywna to może idź do lekarza ?

Do góry