reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fabimama my prawdopodobnie straciliśmy córeczkę.Nazwalam ja Julka.Tak bardzo bym chciała żeby dziecko wróciło do mnie, chociaż jakaś jej cząstka.Tak sobie myślę,ze jak uda mi się zajść i urodzic i jak tylko wezme dziecko w ramiona i spojrze w oczka to poczuje te utracone dziedziatko.

Izabela ja to mdłości mam z reguły przed @.W tym cyklu miałam nieźle, w dodatku 2 dni przed @ odrzucilo mnie od słodkiego , tak jak to było przy drugiej ciazy.A ja to zawsze slodkolubna, w dodatku przed @ to juz wogole ale u mnie niestety nic z tego.Może u Ciebie mdłości będą objawy ciazy.

Fabimama my prawdopodobnie straciliśmy córeczkę.Nazwalam ja Julka.Tak bardzo bym chciała żeby dziecko wróciło do mnie, chociaż jakaś jej cząstka.Tak sobie myślę,ze jak uda mi się zajść i urodzic i jak tylko wezme dziecko w ramiona i spojrze w oczka to poczuje te utracone dziedziatko.

O, Julka - to tak jak moja utracona kropeczka w zeszłym roku. My robiliśmy badania genetyczne wiec wiemy ze to była córeczka - Julka, tak jak myślałam od początku.
Oby nasze iskierki do nas wróciły.

Asia trzymam mocno kciuki za twoj jutrzejszy test!! &&&

Izabela ja to mdłości mam z reguły przed @.W tym cyklu miałam nieźle, w dodatku 2 dni przed @ odrzucilo mnie od słodkiego , tak jak to było przy drugiej ciazy.A ja to zawsze slodkolubna, w dodatku przed @ to juz wogole ale u mnie niestety nic z tego.Może u Ciebie mdłości będą objawy ciazy.
Nigdy nie miałam mdlosci przed @ no ale tym razem mogą być. Wszystko się okaże na dniach.

Wrócą do Nas nasze iskierka :* pamiętajcie, Nadzieja umiera ostatnia :)

Kochane.. dzisiaj jest 10dc. Miałam miesiączkę od 7.07 do 15.07. Dzisiaj zrobiłam test owulacyjny i wyszła bledsza druga kreska. Czy jak jutro zrobię test znów to wyjdzie trochę ciemniejsza? I wtedy jest 24h aż owulacja nastąpi? Bo troszkę się pogubiłam...

Nevka nie zawsze wyjdą tak samo ciemne kreski, ale jutro zrób, jak wyjdzie ciemniejsza to owu powinna być mniej więcej po 24h, a jak wyjdzie bledsza niż dziś to znaczy że dzisiaj był pozytyw ;)
Zaraz wrzucę zdjęcie moich testów z tego cyklu. Nie miałam jednoznacznie pozytywnego testu, bo musiałabym je robić dwa razy dziennie żeby trafić na szczyt hormonu.

image.png

reklama
dziewczyny mam pytanie
czy brak śluzu owulacyjnego (rozciągliwe bialko jaja kurzego) oznacza cykl bezowulacyjny? Mam tylko jasnożółty o kremowej konsystencji.
Dodam, że mam 16dc (przewidywany 30dniowy).
Od 12dc robię testy owu (czyli już 5 dni) i NIC.

Do góry