Pewnie ze będę testować.Wyluzowanie często bardzo pomaga będziesz testować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze będę testować.Wyluzowanie często bardzo pomaga będziesz testować?
Pewnie ze będę testować.
Dokładnie. Jutro następny tescik. Został mi ostatni o czułości 10. I jeden mam o czułości 25 ale to go zostawię na dzień spodziewanej@.Haha jakby sobie można było odmówić takiej przyjemnosci trzymam kciuki
Fabimama my prawdopodobnie straciliśmy córeczkę.Nazwalam ja Julka.Tak bardzo bym chciała żeby dziecko wróciło do mnie, chociaż jakaś jej cząstka.Tak sobie myślę,ze jak uda mi się zajść i urodzic i jak tylko wezme dziecko w ramiona i spojrze w oczka to poczuje te utracone dziedziatko.
Nigdy nie miałam mdlosci przed @ no ale tym razem mogą być. Wszystko się okaże na dniach.Izabela ja to mdłości mam z reguły przed @.W tym cyklu miałam nieźle, w dodatku 2 dni przed @ odrzucilo mnie od słodkiego , tak jak to było przy drugiej ciazy.A ja to zawsze slodkolubna, w dodatku przed @ to juz wogole ale u mnie niestety nic z tego.Może u Ciebie mdłości będą objawy ciazy.