reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I tak wogole dobry dzien;)

Ja dzis 14dc. I troche zglupialam bo robiac siku zobaczylam na papierze sluz zabarwiony na pudrowy roz. Hm!?

Wczoraj z chlopem sie poklocilam. Nie mialam ochoty na sex ani na nic a on fochem strzelil.
A ovulke kiedy miałaś? Ja miałam przed ovulacja zabarwiony śluz

reklama

Ja dzis 14dc. I troche zglupialam bo robiac siku zobaczylam na papierze sluz zabarwiony na pudrowy roz. Hm!?

Wczoraj z chlopem sie poklocilam. Nie mialam ochoty na sex ani na nic a on fochem strzelil.
cześć
a bo chłopy myślą,że nam się zawsze chce o każdej porze dnia i w każdym może jeszcze miejscu świata hehe :D:D
co do plamienia to nie mam pojęcia :/

Pewnie masz krwawienie okołoowulacyjne :) a co do chłopa to dzisiaj go bzykniesz i mu przejdzie ;)
Ja się dzisiaj wyjątkowo źle czuję w 1dc. Masakra, brzuch mnie boli jakby miał za chwile eksplodować, samopoczucie w skali od 1 do 10=-5, do tego boli mnie kolano, idę na 15 na fizjoterapie. Nie wiem, jak ja to wytrzymam dzisiaj! Najchętniej to schowała bym się pod moja kołderką! Zauważyłam zbieżność, ze jak mam bolesna owulacje to i @ później bardziej doskwiera :) nie chce wam tu smęcić ale... niech mnie ktoś przytuli! [emoji849][emoji6]

Pewnie masz krwawienie okołoowulacyjne :) a co do chłopa to dzisiaj go bzykniesz i mu przejdzie ;)
Ja się dzisiaj wyjątkowo źle czuję w 1dc. Masakra, brzuch mnie boli jakby miał za chwile eksplodować, samopoczucie w skali od 1 do 10=-5, do tego boli mnie kolano, idę na 15 na fizjoterapie. Nie wiem, jak ja to wytrzymam dzisiaj! Najchętniej to schowała bym się pod moja kołderką! Zauważyłam zbieżność, ze jak mam bolesna owulacje to i @ później bardziej doskwiera :) nie chce wam tu smęcić ale... niech mnie ktoś przytuli! [emoji849][emoji6]
Tulam [emoji66]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry