reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja czekam do 03.12 i to będzie 30dc,14dpo.
A 04.12 albo 01.12 jadę odebrać wyniki z cytologii. Mam nadzieję że będą dobre,wiecie że moim dwóm znajomym wyszły złe, bardzo źle.... :( Masakra co to się dzieje, i obie są takie młode, i teraz kuźwa ja się boję jak moje wyniki wyjdą
Nie martw się na zapas. To ze znajomym wyszły złe wyniki nie znaczy że Tobie też takie wyjdą. A właśnie Tobie wyjdą dobre! Bądź dobrej myśli :-*

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja jedną znajoma mieszka w Anglii teraz, wcześniej mieszkała w Irlandii, no i u nich cytologię oni sami wyznaczają, była teraz zrobiła Badania i wszystko ok na szczęście u niej,następną cytologię wyznaczyli jej na 2022 rok...( A ona jest w grupie ryzyka bo znowuż jej mama miała raka szyjki macicy) A była u lekarza bo też zajść w ciążę nie może,i lekarz powiedział że oni to leczą antykoncepcją i chcieli jej spiralę dać na jakiś czas o_O i niby ma problemy z hormonami, nie zgodziła się na tą spiralę, ma przylecieć do Polski w następnym roku, i w Polsce pójdzie do ginekologa i porobi wszystkie badania, bo tam nic jej z badań nie zrobili...

Kurcze moze faktycznie za szybko zrobiłam test. Owulacja jednak pozno byla. Obiecuje oficjalnie, ze nawet jesli teraz sie nie udalo, to juz NIGDY nie zrobie testu przed terminem @, niepotrzebne nerwy.

Nie martw się na zapas. To ze znajomym wyszły złe wyniki nie znaczy że Tobie też takie wyjdą. A właśnie Tobie wyjdą dobre! Bądź dobrej myśli :-*

No narazie staram się być dobrej myśli bo inaczej to zwariować można, wcześniej sie nie bałam tych wyników, ale właśnie wczoraj znajoma odebrała swoje i są złe to mnie tymbardziej gryzie jak moje wyjdą. Ale narazie staram się myśleć że będzie ok :)

A moja jedną znajoma mieszka w Anglii teraz, wcześniej mieszkała w Irlandii, no i u nich cytologię oni sami wyznaczają, była teraz zrobiła Badania i wszystko ok na szczęście u niej,następną cytologię wyznaczyli jej na 2022 rok...( A ona jest w grupie ryzyka bo znowuż jej mama miała raka szyjki macicy) A była u lekarza bo też zajść w ciążę nie może,i lekarz powiedział że oni to leczą antykoncepcją i chcieli jej spiralę dać na jakiś czas o_O i niby ma problemy z hormonami, nie zgodziła się na tą spiralę, ma przylecieć do Polski w następnym roku, i w Polsce pójdzie do ginekologa i porobi wszystkie badania, bo tam nic jej z badań nie zrobili...
Eee tam to z ginekologią czy leczeniem czy utrzymaniem wczesnej ciąży to za przeproszeniem są daleko za murzynami chyba. U nas to nawet czterotygodniową ciążę próbuje się kazdym mozliwym sposobem ratowac jak jest cień szansy że można uratowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Kurcze moze faktycznie za szybko zrobiłam test. Owulacja jednak pozno byla. Obiecuje oficjalnie, ze nawet jesli teraz sie nie udalo, to juz NIGDY nie zrobie testu przed terminem @, niepotrzebne nerwy.
Racja :) Także jeszcze nie wszystko stracone ;) Ja dlatego nie chce wcześniej robić :) chociaż wiem jak to jest, człowiek już chciałby wiedzieć a tu trzeba czekać ;)

No narazie staram się być dobrej myśli bo inaczej to zwariować można, wcześniej sie nie bałam tych wyników, ale właśnie wczoraj znajoma odebrała swoje i są złe to mnie tymbardziej gryzie jak moje wyjdą. Ale narazie staram się myśleć że będzie ok :)
I tak ma być :-)

Eee tam to z ginekologią czy leczeniem czy utrzymaniem wczesnej ciąży to za przeproszeniem są daleko za murzynami chyba. U nas to nawet czterotygodniową ciążę próbuje się kazdym mozliwym sposobem ratowac jak jest cień szansy że można uratowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dokładnie. Tam służba zdrowia całkowicie leży, i nie tylko ginekologia

reklama
I tak wogole dobry dzien;)

Ja dzis 14dc. I troche zglupialam bo robiac siku zobaczylam na papierze sluz zabarwiony na pudrowy roz. Hm!?

Wczoraj z chlopem sie poklocilam. Nie mialam ochoty na sex ani na nic a on fochem strzelil.

Do góry