reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja tak miałam na samym początku ciąży.
Mi test wczoraj negatywny wyszedł :)
A dziś mam biegunkę.
Więc po prostu razem z @ chyba wirusa złapałam :)
Mój Damian się w internatach oczytal i napalił się na aktualny cykl [emoji14]
Zero piwa bo osłabia plemniki, seks co drugi dzień jak tylko mi się @ skończy. Testy mi wczoraj zamówił owulacyjne i ciążowe (TAK FACET ZAMÓWIŁ [emoji23]).
Nie poznaje własnego faceta [emoji23]

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Mi test wczoraj negatywny wyszedł :)
A dziś mam biegunkę.
Więc po prostu razem z @ chyba wirusa złapałam :)
Mój Damian się w internatach oczytal i napalił się na aktualny cykl [emoji14]
Zero piwa bo osłabia plemniki, seks co drugi dzień jak tylko mi się @ skończy. Testy mi wczoraj zamówił owulacyjne i ciążowe (TAK FACET ZAMÓWIŁ [emoji23]).
Nie poznaje własnego faceta [emoji23]

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
To będzie ten cykl, zobaczysz [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam to samo co @Elodia konizacje szyjki macicy i dala mi wielko nadzieje ze po tym tez mozna zaciązyc bo lekarz mi powiedzial ze tylko 2% kobiet po tym nie zachodzi w ciąze i boje sie ze moge byc jedna z tych 2% ale nadzieja umiera ostatnia[emoji173]
Mi się przed zabiegiem pytali, czy chcę jeszcze miec dzieci i wypalili mi tyle ile wystarczylo zecy sie cholerstwa pozbyć i żeby miec dzieci :-) na wypisie im zapowiedzialam że najpóżniej w przyszłym roku wracam do nich rodzić :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry