Tez tak myślęTo będzie dla Ciebie szczęśliwa 13 :*
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak myślęTo będzie dla Ciebie szczęśliwa 13 :*
![]()
![]()
Mi pozytyw wyszedl ok. 14 dpo także spokojnie. Bardzo rzadko test wychodzi pozytywny 10dpo :-*Niby tak. Jak nie dostane do niedzieli to jeszcze powtorze, ale juz nie wierze w cud.
Mi rok temu w lipcu cytologia wyszla bardzo zła bo 3b....a w styczniu miałam elektrokonizację szyjki i wszystkie zle zmiany mam wypalone. No i dzidzi w drodze :-) tak że niech te twoje znajome będą dobrej myśli :*Ja czekam do 03.12 i to będzie 30dc,14dpo.
A 04.12 albo 01.12 jadę odebrać wyniki z cytologii. Mam nadzieję że będą dobre,wiecie że moim dwóm znajomym wyszły złe, bardzo źle....Masakra co to się dzieje, i obie są takie młode, i teraz kuźwa ja się boję jak moje wyniki wyjdą
Też tak czuję [emoji6]To będzie dla Ciebie szczęśliwa 13 :*
![]()
![]()
Jedna dopiero się dowiedziała niedawno, więc moze będzie u niej dobrze. Ale u drugiej długo to trwa, i chcą jej wszystko wyciąć... A ona nie chce się zgodzić, teraz znowu jakieś badania ma, ale jak nie będzie miała innego wyjścia to będzie musiała no :/Mi rok temu w lipcu cytologia wyszla bardzo zła bo 3b....a w styczniu miałam elektrokonizację szyjki i wszystkie zle zmiany mam wypalone. No i dzidzi w drodze :-) tak że niech te twoje znajome będą dobrej myśli :*
![]()
![]()
Też tak uważam :-)To będzie dla Ciebie szczęśliwa 13 :*
![]()
![]()
O kurczę....to nieciekawie....oby jednak jak najlepiej dla niej się skończylo....też bym nie chciala mieć wyciętego wszystkiego bo kto wie czy za np 5 lat nie najdzie nas chęć na jeszcze jedno dziecko. Tak że doskonale rozumiem opory twojej koleżanki.Jedna dopiero się dowiedziała niedawno, więc moze będzie u niej dobrze. Ale u drugiej długo to trwa, i chcą jej wszystko wyciąć... A ona nie chce się zgodzić, teraz znowu jakieś badania ma, ale jak nie będzie miała innego wyjścia to będzie musiała no :/
Będzie dobrze :-*Ja czekam do 03.12 i to będzie 30dc,14dpo.
A 04.12 albo 01.12 jadę odebrać wyniki z cytologii. Mam nadzieję że będą dobre,wiecie że moim dwóm znajomym wyszły złe, bardzo źle....Masakra co to się dzieje, i obie są takie młode, i teraz kuźwa ja się boję jak moje wyniki wyjdą
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła. :-)Niby tak. Jak nie dostane do niedzieli to jeszcze powtorze, ale juz nie wierze w cud.