reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/

Dziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/
Heh też tak miałam :( owu w 14 DC. Piersi, kłucie w jajnikach, skurcze macicy, śluzu dużo od 17/18 DC ;) a dziś przyszła wstreciucha :(
Nie napalaj się bo potem będzie płakać jak ja..
Oczywiście życzę Ci dwóch kreseczek ale teraz jeszcze na spokojnie :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie ciasto wychodzi na pyszną pizzę, bułki, chleb, pierogi !
Porcja 8 bułek pełnoziarnistych składniki + prąd wychodzi 2 zł :)
Gdzie bułka pełnoziarnista w sklepie jedna wychodzi spokojnie 80-90 gr.
Sorbet truskawkowy (fajny jak niezapowiedziani goście z dziećmi przyjadą) niecała minutę robisz :) z samych truskawek, wody i cukru :) bez chemii, konserwantów, barwników :)
Warzywa i mięso na parze dużo smaczniejsze niż gotowane czy smażone [emoji14] już się go doczekać nie mogę :)

Jejku to mi narobiłaś ochoty :p Ale nawet pomimo tych rat ja bym się nie zdecydowała, to strasznie dużo kasy i szkoda by mi było. Ale ten lidlowy kusi coraz bardziej. Chyba zacznę uważnie przeglądać gazetki :p

Heh też tak miałam :( owu w 14 DC. Piersi, kłucie w jajnikach, skurcze macicy, śluzu dużo od 17/18 DC ;) a dziś przyszła wstreciucha :(
Nie napalaj się bo potem będzie płakać jak ja..
Oczywiście życzę Ci dwóch kreseczek ale teraz jeszcze na spokojnie :)

Staram sie nie nastawiac tylko tak se mysle skoro strzelilismy w owulacje to czemu by mialo sie nie udac :/ Ale i tak jestem przygotowana na to ze du...pa z tego jak co miesiac.

Staram sie nie nastawiac tylko tak se mysle skoro strzelilismy w owulacje to czemu by mialo sie nie udac :/ Ale i tak jestem przygotowana na to ze du...pa z tego jak co miesiac.
My też w owu :( robię testy owu plus czuje owu :( i i tak lipa :( trzymam kciuki żeby Tobie się udało :) mi niestety nie ;(

reklama
Do góry