My byśmy wzięli ten 4799 zł . Teraz są raty 0% ale tylko 10 albo 20. A my chcieliśmy 30 rat. To byśmy wzięli .No cena thermomixa nie do przejścia![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My byśmy wzięli ten 4799 zł . Teraz są raty 0% ale tylko 10 albo 20. A my chcieliśmy 30 rat. To byśmy wzięli .No cena thermomixa nie do przejścia![]()
Soki też zrobisz takie do słoików do pasteryzowania, zwykle świeże soki. Nie potrzebujesz ani sokowirówki, ani wyciskarki, ani miksera nic nic. Jedno takie sprzęcicho zastępuje wszystkoNo cena thermomixa nie do przejścia![]()
Heh też tak miałamDziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/
Jejku to mi narobiłaś ochotyA jakie ciasto wychodzi na pyszną pizzę, bułki, chleb, pierogi !
Porcja 8 bułek pełnoziarnistych składniki + prąd wychodzi 2 zł
Gdzie bułka pełnoziarnista w sklepie jedna wychodzi spokojnie 80-90 gr.
Sorbet truskawkowy (fajny jak niezapowiedziani goście z dziećmi przyjadą) niecała minutę robiszz samych truskawek, wody i cukru
bez chemii, konserwantów, barwników
Warzywa i mięso na parze dużo smaczniejsze niż gotowane czy smażone [emoji14] już się go doczekać nie mogę
Staram sie nie nastawiac tylko tak se mysle skoro strzelilismy w owulacje to czemu by mialo sie nie udac :/ Ale i tak jestem przygotowana na to ze du...pa z tego jak co miesiac.Heh też tak miałamowu w 14 DC. Piersi, kłucie w jajnikach, skurcze macicy, śluzu dużo od 17/18 DC
a dziś przyszła wstreciucha
Nie napalaj się bo potem będzie płakać jak ja..
Oczywiście życzę Ci dwóch kreseczek ale teraz jeszcze na spokojnie
To już wiesz czemu mi się sprzęt po nocach śni z gotowaniem [emoji23][emoji23]Jejku to mi narobiłaś ochoty![]()
My też w owuStaram sie nie nastawiac tylko tak se mysle skoro strzelilismy w owulacje to czemu by mialo sie nie udac :/ Ale i tak jestem przygotowana na to ze du...pa z tego jak co miesiac.
Dziekuje za kciuki ,ale zapewne u mnie bedzie to samo co u Ciebie.My też w owurobię testy owu plus czuje owu
i i tak lipa
trzymam kciuki żeby Tobie się udało
mi niestety nie ;(