reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedyne co ostatnio poprawiło mi humor to to że jak teściowa usłyszała że chce Thermomixa kupić to stwierdziła że jak swojego prawie nowego dała drugiej synowej, teraz kupiła tego z Lidla i nie widzi żadnej różnicy między nimi to mi na prezent świąteczny ślubny kupi tego Lidlowego :)
Już mi się pieczenie bułek i sorbety truskawkowe po nocach snia [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To u mnie dokładnie na odwrót, ja swojemu powiedziałam, że w tym roku mu odpuszczam i nie będę go do niczego zmuszać, ale po nowym roku to ja narzucam tempo i będzie wtedy kiedy mi się zachce a on na to żebym go nie stresowała ;)
To mój D zbulwersowany. Ze jak to chce odpuścić. Chociaż też ostatnio wkurzony był że patologia dziecko za dzieckiem a jak porządna para się stara to miesiącami albo wcale nie może mieć dzieci. I gdzie tu sprawiedliwość... Także widzę że i on to przeżywa.

To mój D zbulwersowany. Ze jak to chce odpuścić. Chociaż też ostatnio wkurzony był że patologia dziecko za dzieckiem a jak porządna para się stara to miesiącami albo wcale nie może mieć dzieci. I gdzie tu sprawiedliwość... Także widzę że i on to przeżywa.

Na pewno przeżywa, zresztą jak pewnie każdy facet tylko oni to chyba bardziej ukrywają.
Fajnie, że dostaniecie taki prezent ślubny :) Kiedyś się zastanawiałam nad nim ale nie byłam pewna jak z jakością.

Na pewno przeżywa, zresztą jak pewnie każdy facet tylko oni to chyba bardziej ukrywają.
Fajnie, że dostaniecie taki prezent ślubny :) Kiedyś się zastanawiałam nad nim ale nie byłam pewna jak z jakością.
Różni się tylko tym od najnowszego oryginalnego Thermomixa tym że nie pokazuje przepisu na wyświetlaczu krok po kroku. A tak to wszystko to samo. Nawet te przepisy z oryginalnego Thermomixa zrobić dokładnie tak samo w Lidlowskim

1511257593-18103b43c4eda3a9-aaaaaa.jpeg

Ooo dziękuję :) w sumie to się średnio orientuję jeśli chodzi o jego funkcje. Znajomi rodziców mają thermomixa i często robią pyszny ajerkoniak i zupę ogórkową ze świeżych ogórków [emoji14] A ile ten lidlowy kosztuje?
To w tym z Lidla też to zrobisz :)
Zazwyczaj 888 zł :) Thermomix oryginalny 4799 bądź 5199 zł [emoji23]

reklama
Ooo dziękuję :) w sumie to się średnio orientuję jeśli chodzi o jego funkcje. Znajomi rodziców mają thermomixa i często robią pyszny ajerkoniak i zupę ogórkową ze świeżych ogórków [emoji14] A ile ten lidlowy kosztuje?
A jakie ciasto wychodzi na pyszną pizzę, bułki, chleb, pierogi !
Porcja 8 bułek pełnoziarnistych składniki + prąd wychodzi 2 zł :)
Gdzie bułka pełnoziarnista w sklepie jedna wychodzi spokojnie 80-90 gr.
Sorbet truskawkowy (fajny jak niezapowiedziani goście z dziećmi przyjadą) niecała minutę robisz :) z samych truskawek, wody i cukru :) bez chemii, konserwantów, barwników :)
Warzywa i mięso na parze dużo smaczniejsze niż gotowane czy smażone [emoji14] już się go doczekać nie mogę :)

Do góry