Podejrzewam, że nie prędko@KatiNails kurcze przykro mi, mialam nadzieje, ze Ci sie udalo w tym cyklu![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podejrzewam, że nie prędko@KatiNails kurcze przykro mi, mialam nadzieje, ze Ci sie udalo w tym cyklu![]()
Ściskam... ale zobaczysz, że się uda następnym razemNo to szyjka niby wysoko ale zaczyna się ból brzucha i śluz z krwią.
Do wieczora opadnie i @ się rozkręci...
Co do imion to sama mam problem nic mi się nie podoba.
Dla dziewczynki wybraliśmy Maja a dla chłopca Tymon
Danusia i Wanda <3Nasze typy imion to:
Dla córki:
1. Zofia
2. Maria
3. Barbara
4. Danuta
5. Wanda
Dla syna:
1. Jan
2. Jakub
3. Wojciech
4. Aleksander
5. Stanisław
Ja mam Aleksa (nie Aleksandra) i myślałam o Jasiu ale syn sąsiadki i dobrej znajomej ma tak na imię więc jakby nam się trafił chłopiec to nie damy [emoji14] często się spotykamy i byłoby dwóch Jasiów [emoji23]Nasze typy imion to:
Dla córki:
1. Zofia
2. Maria
3. Barbara
4. Danuta
5. Wanda
Dla syna:
1. Jan
2. Jakub
3. Wojciech
4. Aleksander
5. Stanisław
Wcale nie musi być tak jak za pierwszym razem, ale zdaję sobie sprawę, że mając takie doświadczenia za sobą martwisz się, chociaż pewnie wcale nieporzebnie, myślę, że szybciej Wam się uda. Życie często płata nam figle, może odpuszczenie myślenia o tym znowu przyniesie owocny rezultat jak za pierwszym razem, pytanie tylko czy będziesz potrafiła o tym nie myśleć?Mi tak humor siadł że staremu tylko napisałam że znów nie wyszło. Ze teraz odpuszczam, nie liczę, nie robię testów owu. Nie będę mu mówić że dziś i wtedy i wtedy seks. Bo nie mam zamiaru robić tego tylko i wyłącznie z musu... Poddaje się. Co ma być to będzie. Nie chcę znów przez rok przechodzić tego co przed ciążą z Aleksem. To nie na moje nerwy...
Nie da się nie myślećWcale nie musi być tak jak za pierwszym razem, ale zdaję sobie sprawę, że mając takie doświadczenia za sobą martwisz się, chociaż pewnie wcale nieporzebnie, myślę, że szybciej Wam się uda. Życie często płata nam figle, może odpuszczenie myślenia o tym znowu przyniesie owocny rezultat jak za pierwszym razem, pytanie tylko czy będziesz potrafiła o tym nie myśleć?
To Ty może siknij sobie jak już @KatiNails proponowała, bo może coś jest na rzeczyHej dziewczyny,
Mało się udzielam ostatnio bo spadek nastroju spory. Jakaś jestem negatywnie do wszystkiego nastawiona a do tego nerwowa jak nigdy. Nie wiem jak mój że mną wytrzymuje. Ten cykl zaczęłam bardzo spokojnie aż sama byłam zaskoczona że nie rozkminiam i w ogóle mało myślę o staraniach. Aż do wczoraj. Mam napady mdlosci .. tzn tak mi dziwnie, w ogóle głodna nie jestem tylko tak mnie muli. Non stop chce mi się pić normalnie jakbym chlala cały tydzień tak mnie suszy. No i odrzuca mnie od fajek co u mnie jest mega dziwne. Może nawet nie tyle co odrzuca co mają dla mnie dziwny smak. Nic sobie nie wkrecalam a tu bach. Do okresu jakieś 3-4 dni .
U mnie z imionami problem bo mojemu nic się nie podoba. Ale jak chce żeby on coś wymyślił to nie. On ma w głowie tylko imię Kacper. Wybraliśmy jeszcze przed ślubem że nasze dzieci będą Kacper i Julka. Julka jest ale Kacper już mi się nie podoba hehe.
Dziewczynki
Maja
Mia
Liliana
Weronika
Chłopcy
Tymon
Igor
Franek
Mateusz
Adrian
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie dokładnie na odwrót, ja swojemu powiedziałam, że w tym roku mu odpuszczam i nie będę go do niczego zmuszać, ale po nowym roku to ja narzucam tempo i będzie wtedy kiedy mi się zachce a on na to żebym go nie stresowałaNie da się nie myśleć. Więc odpuszczam totalnie. Teraz seks to nie wtedy kiedy ja powiem że trzeba, tylko wtedy kiedy D da jasno do zrozumienia że chce.