Niusia21
Fanka BB :)
A jak dlugie masz cykle?Ja też robiłam dziś test 26 dc i niestety tylko jedna kreska wienc na ten cykl nie liczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak dlugie masz cykle?Ja też robiłam dziś test 26 dc i niestety tylko jedna kreska wienc na ten cykl nie liczę
26 dc to jeszcze bardzo wcześnie więc nie ma się co załamywać, jeszcze wszystko może się wydarzyćJa też robiłam dziś test 26 dc i niestety tylko jedna kreska wienc na ten cykl nie liczę
Aha. :/U mnie to nigdy nie wiadomo bo mam pco i biorę teraz luteine do soboty mam brać
Oj niekoniecznie duzo pozniej. Znam osobe ktora na tydzien przed pozytywnym testem rzygala jak kot.Ja już dostaje do głowy na maksa. Niedobrze mi strasznie, wczoraj też było mi niedobrze. Ale stwierdzam, ze sobie wkrecam, bo przecież kobiety w ciazy odczuwaja nudnosci raczej pozniej a nie jeszcze zanim zrobia test ciążowy![]()
![]()
No i nie moge od kilku dni patrzeć na mieso, ja mięsożerna jestem bardzo. Ale to tez pewnie tylko moja psychika płata mi figle![]()
Ja w 17 dc zaczelam miec ból sutkow i tak jakos złagodnialam. I to byly pierwsze objawy. A bole jajnikow i podbrzusza dzien później.Dziewczynki ile od zaplodnienia mozna miec jakies objawy? Bo mnie bola jedynie piersi i jajniki jak na @ ale zaczely sie one dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym a nawet sluz jest bardzo błogi :/
Dzien po owulacji bole podbrzusza mialas czy w 18dc? A kiedy wypadala ci owulacja?Ja w 17 dc zaczelam miec ból sutkow i tak jakos złagodnialam. I to byly pierwsze objawy. A bole jajnikow i podbrzusza dzien później.
![]()
![]()
Mi się znowuż podoba Maja,zawsze miało być że córkę nazwę Maja,ale ostatnio mi się spodobało Liliana, ale tu znów problem bo jest Liliana i Lilianna, mi się bardziej podoba przez dwa "n" Ale w Pl bardziej popularne jest przez jedno "n", a ostatnio wpadło mi w ucho Alicja, mogła bym nadać dwa imiona Liliana Alicja i nazwisko też pasowało by,i mi się bardzo podoba właśnie takI nas chłopiec będzie po moim tacie - Grzegorz.
Bardzo mało spotykane dzisiaj imię, w przedszkolu nie spotkałam jeszcze małego Grzesia.
Tym kryterium też trochę się kieruje przy wyborze imienia dla dziewczynki - podoba mi się Zuzanna ale jest w pierwszej 5tce więc odpada, to samo Julka czy Maja.
Podobają nam się
-Łucja - choć mam źle skojarzenie właśnie z taka przedszkolną "Lusią"..
-Klara - tutaj znowu boimy się boomu na Lewandowskich
Mąż by chciał Karolinke lub Martyne ale mnie się nie podoba..
Moje typy to Malwina, Celestyna czy Florentyna ale mój mąż nie chce o tym słyszeć;p
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Owulacje mialam kolo 12dc tuż przed grypką.a bole podbrzusza od 18dc. Dopiero od wczoraj mi powoli ustępująDzien po owulacji bole podbrzusza mialas czy w 18dc? A kiedy wypadala ci owulacja?