reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się z rana z kawą... brzuch mnie boli...
Biore sie zaraz za robote by nie wkręcać sobie glupot do glowy :)
milego dnia

reklama
Imiona:
Klara, Matylda, Iga, Ida i Rita
No i z chłopcami trochę gorzej, bo tu nie bardzo coś fajnego mogę znaleźć.
Igor, Leon, Mieszko, Roch i kiedyś widziałam imię Bazyli, które podbiło moje serce, no ale no... Nie dam tak mojemu dziecku na imię [emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Póki @ nie ma jest nadzieja. Także spokojnie. Jaki test robiłaś?

Za mną ciężka noc. Jadę. Młoda do lekarza. Przecież jest tragedia. Dusi się jak cholera. Ani momentu wolnego od kaszlu. Przeciez ona wg w nocy chyba nie spała. Tylko kaszlala. My mamy alergię na roztocza. Tzn Nadia ma
Bierzemy seretide. Contrahist i milukante. Seretide to silny lęk. Masakra. Wiem E mamy remont e wszedzie syf. Sprzątam ile mogę ale codziennie sprzatac generalnie? Tak się nie da. Zobaczę co powie doktor jak nie to jutro prywatnie do alergologa

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczyszczacz mysle będzie idealny, zalecają też dla alergików czy astmatykow..a jak jeszcze macie pył ż remontu to tym bardziej bym zainwestowała. Zobaczysz - kilka nocy i będzie poprawa.
No i konsultacja ze specjalistą, jak już ktoś wspomniał niekoniecznie do pediatry choć on może da skierowanie i będzie szybciej.
Trzymamy kciuki za Was

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrób test :) miejmy nadzieję że u Ciebie coś wyjdzie :) zaczarowanakicia też wcześniej robiła test 3-4 dni do @ o ile dobrze pamiętam i wyszła jej druga kreska :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
4 dni przed i jak by jakiś cień [emoji1]

uwo9yx8dax5wct20.png

U mnie mogą się zacząć objawy na @ nawet pół godziny przed. Owu potwierdzona testami i czułam ją

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No cóż może następny cykl będzie wasz nie trać nadzieję nie powodzenia zwał na M mi to pomogło pierwsz raz w życiu Nie obwinialam siebie bo skoro zemna coś nie tak to coś musi być z nim lekaz sam zalecił badania dla męża i nie były potrzebne [emoji10]

uwo9yx8dax5wct20.png

Jeszcze mam taki piękny śluz a M do 2 w nocy w pracy [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie w sobotę wyszedł test owu pozytywnie wiec dzialalismy w sobote i niedziele a poniedzialek niestety już odpadl bo maz wyjechał...[emoji20] chyba znowu nic z tego...[emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie ważne jest, żeby imię nie było z listy top najczęściej nadawanych. Jeżeli po kimś kochanym z rodziny to duży +.

Moje imiona:

1. Helena
2. Krystyna
3. Laura
4. Eliza
5. Maria
5 i pół: Ewa

1. Ignacy
2. Julian
3. Florian
4. Jan
5. Roch

Kolejność przypadkowa.
Mam syna Rocha[emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
A mnie w sobotę wyszedł test owu pozytywnie wiec dzialalismy w sobote i niedziele a poniedzialek niestety już odpadl bo maz wyjechał...[emoji20] chyba znowu nic z tego...[emoji26]

Przecież wstrzeliliscie się idealnie:) lepiej kochać się szybciej niż za późno - plemniki sobie poczekają:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry