reklama
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Imiona:
Klara, Matylda, Iga, Ida i Rita
No i z chłopcami trochę gorzej, bo tu nie bardzo coś fajnego mogę znaleźć.
Igor, Leon, Mieszko, Roch i kiedyś widziałam imię Bazyli, które podbiło moje serce, no ale no... Nie dam tak mojemu dziecku na imię [emoji23]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Klara, Matylda, Iga, Ida i Rita
No i z chłopcami trochę gorzej, bo tu nie bardzo coś fajnego mogę znaleźć.
Igor, Leon, Mieszko, Roch i kiedyś widziałam imię Bazyli, które podbiło moje serce, no ale no... Nie dam tak mojemu dziecku na imię [emoji23]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Oczyszczacz mysle będzie idealny, zalecają też dla alergików czy astmatykow..a jak jeszcze macie pył ż remontu to tym bardziej bym zainwestowała. Zobaczysz - kilka nocy i będzie poprawa.Póki @ nie ma jest nadzieja. Także spokojnie. Jaki test robiłaś?
Za mną ciężka noc. Jadę. Młoda do lekarza. Przecież jest tragedia. Dusi się jak cholera. Ani momentu wolnego od kaszlu. Przeciez ona wg w nocy chyba nie spała. Tylko kaszlala. My mamy alergię na roztocza. Tzn Nadia ma
Bierzemy seretide. Contrahist i milukante. Seretide to silny lęk. Masakra. Wiem E mamy remont e wszedzie syf. Sprzątam ile mogę ale codziennie sprzatac generalnie? Tak się nie da. Zobaczę co powie doktor jak nie to jutro prywatnie do alergologa
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No i konsultacja ze specjalistą, jak już ktoś wspomniał niekoniecznie do pediatry choć on może da skierowanie i będzie szybciej.
Trzymamy kciuki za Was
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zaczarowanaKicia
4 dni przed i jak by jakiś cień [emoji1]Zrób test miejmy nadzieję że u Ciebie coś wyjdzie zaczarowanakicia też wcześniej robiła test 3-4 dni do @ o ile dobrze pamiętam i wyszła jej druga kreska
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z Aleksem 13 cs dopiero zaskoczył a też niby owu i wg.Kurcze przecież skoro miałaś owu i kochaliście się w tym czasie to ja tego nie rozumiem jak może się nie udać. Ja dalej wierzę
zaczarowanaKicia
No cóż może następny cykl będzie wasz nie trać nadzieję nie powodzenia zwał na M mi to pomogło pierwsz raz w życiu Nie obwinialam siebie bo skoro zemna coś nie tak to coś musi być z nim lekaz sam zalecił badania dla męża i nie były potrzebne [emoji10]U mnie mogą się zacząć objawy na @ nawet pół godziny przed. Owu potwierdzona testami i czułam ją
lili78
A mnie w sobotę wyszedł test owu pozytywnie wiec dzialalismy w sobote i niedziele a poniedzialek niestety już odpadl bo maz wyjechał...[emoji20] chyba znowu nic z tego...[emoji26]Jeszcze mam taki piękny śluz a M do 2 w nocy w pracy [emoji17][emoji17][emoji17]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
k_e
Też właśnie tego nie rozumiem. Ale jak widać czasami natura robi nam psikusa :/Kurcze przecież skoro miałaś owu i kochaliście się w tym czasie to ja tego nie rozumiem jak może się nie udać. Ja dalej wierzę
lili78
Mam syna Rocha[emoji4][emoji4][emoji4]Dla mnie ważne jest, żeby imię nie było z listy top najczęściej nadawanych. Jeżeli po kimś kochanym z rodziny to duży +.
Moje imiona:
1. Helena
2. Krystyna
3. Laura
4. Eliza
5. Maria
5 i pół: Ewa
1. Ignacy
2. Julian
3. Florian
4. Jan
5. Roch
Kolejność przypadkowa.
reklama
AgaRS90
Przecież wstrzeliliscie się idealnie lepiej kochać się szybciej niż za późno - plemniki sobie poczekająA mnie w sobotę wyszedł test owu pozytywnie wiec dzialalismy w sobote i niedziele a poniedzialek niestety już odpadl bo maz wyjechał...[emoji20] chyba znowu nic z tego...[emoji26]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom