reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś termin @. Test nadal negatywny.
Odpuszczam liczenie w następnym cyklu (chyba że sobie D sam będzie liczył).. w nosie mam. Nie chcę przechodzić tego samego co przed ciążą z Aleksem

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny,

Mało się udzielam ostatnio bo spadek nastroju spory. Jakaś jestem negatywnie do wszystkiego nastawiona a do tego nerwowa jak nigdy. Nie wiem jak mój że mną wytrzymuje. Ten cykl zaczęłam bardzo spokojnie aż sama byłam zaskoczona że nie rozkminiam i w ogóle mało myślę o staraniach. Aż do wczoraj. Mam napady mdlosci .. tzn tak mi dziwnie, w ogóle głodna nie jestem tylko tak mnie muli. Non stop chce mi się pić normalnie jakbym chlala cały tydzień tak mnie suszy. No i odrzuca mnie od fajek co u mnie jest mega dziwne. Może nawet nie tyle co odrzuca co mają dla mnie dziwny smak. Nic sobie nie wkrecalam a tu bach. Do okresu jakieś 3-4 dni .

U mnie z imionami problem bo mojemu nic się nie podoba. Ale jak chce żeby on coś wymyślił to nie. On ma w głowie tylko imię Kacper. Wybraliśmy jeszcze przed ślubem że nasze dzieci będą Kacper i Julka. Julka jest ale Kacper już mi się nie podoba hehe.

Dziewczynki
Maja
Mia
Liliana
Weronika

Chłopcy
Tymon
Igor
Franek
Mateusz
Adrian

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób test :) miejmy nadzieję że u Ciebie coś wyjdzie :) zaczarowanakicia też wcześniej robiła test 3-4 dni do @ o ile dobrze pamiętam i wyszła jej druga kreska :)

Dziś termin @. Test nadal negatywny.
Odpuszczam liczenie w następnym cyklu (chyba że sobie D sam będzie liczył).. w nosie mam. Nie chcę przechodzić tego samego co przed ciążą z Aleksem

Póki @ nie ma jest nadzieja. Także spokojnie. Jaki test robiłaś?

Za mną ciężka noc. Jadę. Młoda do lekarza. Przecież jest tragedia. Dusi się jak cholera. Ani momentu wolnego od kaszlu. Przeciez ona wg w nocy chyba nie spała. Tylko kaszlala. My mamy alergię na roztocza. Tzn Nadia ma
Bierzemy seretide. Contrahist i milukante. Seretide to silny lęk. Masakra. Wiem E mamy remont e wszedzie syf. Sprzątam ile mogę ale codziennie sprzatac generalnie? Tak się nie da. Zobaczę co powie doktor jak nie to jutro prywatnie do alergologa

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,

Mało się udzielam ostatnio bo spadek nastroju spory. Jakaś jestem negatywnie do wszystkiego nastawiona a do tego nerwowa jak nigdy. Nie wiem jak mój że mną wytrzymuje. Ten cykl zaczęłam bardzo spokojnie aż sama byłam zaskoczona że nie rozkminiam i w ogóle mało myślę o staraniach. Aż do wczoraj. Mam napady mdlosci .. tzn tak mi dziwnie, w ogóle głodna nie jestem tylko tak mnie muli. Non stop chce mi się pić normalnie jakbym chlala cały tydzień tak mnie suszy. No i odrzuca mnie od fajek co u mnie jest mega dziwne. Może nawet nie tyle co odrzuca co mają dla mnie dziwny smak. Nic sobie nie wkrecalam a tu bach. Do okresu jakieś 3-4 dni .

U mnie z imionami problem bo mojemu nic się nie podoba. Ale jak chce żeby on coś wymyślił to nie. On ma w głowie tylko imię Kacper. Wybraliśmy jeszcze przed ślubem że nasze dzieci będą Kacper i Julka. Julka jest ale Kacper już mi się nie podoba hehe.

Dziewczynki
Maja
Mia
Liliana
Weronika

Chłopcy
Tymon
Igor
Franek
Mateusz
Adrian

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nam też podoba się Lilianna, chociaż jak tak myślę to żadne imię do mnie w 100% nie przemawia.

Teraz mnie doszły obawy czy antybiotyk który biorę nie będzie miał wpływu na zapłodnienie. Biorę na zęba bo dentysta stwierdziła że jest jeszcze stan zapalny i muszę doleczyć go. Antybiotyk mam brać do czwartku :errr:

Póki @ nie ma jest nadzieja. Także spokojnie. Jaki test robiłaś?

Za mną ciężka noc. Jadę. Młoda do lekarza. Przecież jest tragedia. Dusi się jak cholera. Ani momentu wolnego od kaszlu. Przeciez ona wg w nocy chyba nie spała. Tylko kaszlala. My mamy alergię na roztocza. Tzn Nadia ma
Bierzemy seretide. Contrahist i milukante. Seretide to silny lęk. Masakra. Wiem E mamy remont e wszedzie syf. Sprzątam ile mogę ale codziennie sprzatac generalnie? Tak się nie da. Zobaczę co powie doktor jak nie to jutro prywatnie do alergologa

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
10mlu i 25mlu. Oba Bobo testy. Już nie mam nadziei :(

Polecam dobrego alergologa... Z własnego doświadczenia wiem że pediatra z takimi rzeczami niewiele pomoże...

10mlu i 25mlu. Oba Bobo testy. Już nie mam nadziei :(

Polecam dobrego alergologa... Z własnego doświadczenia wiem że pediatra z takimi rzeczami niewiele pomoże...

Może owu była później stąd te negatywne testy :) A póki co nie ma żadnych objawów @? Ja zawsze miałam o jednej porze okres.

reklama
Kurcze przecież skoro miałaś owu i kochaliście się w tym czasie to ja tego nie rozumiem jak może się nie udać. Ja dalej wierzę :)

Do góry