[emoji23][emoji23][emoji23]chodźmy już lepiej spać.
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Dobrej nocy =D[emoji23][emoji23][emoji23]chodźmy już lepiej spać.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
zośkaTośka
Ja po lekarzu dostałam hormony na obniżenie i mam nadzieje ze bedzie spadać w dół [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
V
Vel
Gość
Będzie, na pewno. A poźniej do dzieła!Ja po lekarzu dostałam hormony na obniżenie i mam nadzieje ze bedzie spadać w dół [emoji173]️
...marzenia mają wielką moc...
V
Vel
Gość
Pobudka po 2 i jazda. Ja też o 2 kończę i wskakuję na konia [emoji23]Jeszcze mam taki piękny śluz a M do 2 w nocy w pracy [emoji17][emoji17][emoji17]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Ale wy wysportowane jesteście.....Pobudka po 2 i jazda. Ja też o 2 kończę i wskakuję na konia [emoji23]
V
Vel
Gość
Dla syna: Alek, tylko to mi do głowy przychodzi, a dla dziewczynki: Mia, Mila albo HaniaDziewczyny,
Żeby nam tu szybciej czas mijał, to chciałam Was zaprosić do czelendża [emoji12].
Podajcie po 5 imion żeńskich i męskich, które rozważacie dla swojego przyszłego maleństwa lub których nie rozważacie z różnych względów, ale które Wam się bardzo podobają.
Kolejność przypadkowa. Napiszcie też, czym się kierujecie w wyborze.
Taki to czelendż [emoji123]. Może się zainspirujemy, bo mi się ciągle coś zmienia. Dołączycie? Zaraz napiszę swoje.
O'Hara
To i ja się przyłącze do czalendza poźną porą, chociaż u nas to trochę inna para butów, bo mój mąż italiano i tak oto sobie marzymy, ze gdyby chłopak to:
1. Pietro Paolo (Piotr Paweł po zmarłym teściu)
2. Antonio (po Vivaldim)
3. Federico (po Szopenie)
4. Dante (po Alighierim)
5. Johann (wolfgang von göthe)
A dla dziewuszki to:
1. Marlene (dietrich)
2. Beatrice (bo fajne)
3. Christina (Krycha, po mojej babci)
4. Maria (wiele odniesien)
5. Emma (bo fajne)
Ale i tak przypuszczam, ze gdy przyjdzie co do czego wszystko się zmieni [emoji6] dobranoc kobiałki [emoji8]
1. Pietro Paolo (Piotr Paweł po zmarłym teściu)
2. Antonio (po Vivaldim)
3. Federico (po Szopenie)
4. Dante (po Alighierim)
5. Johann (wolfgang von göthe)
A dla dziewuszki to:
1. Marlene (dietrich)
2. Beatrice (bo fajne)
3. Christina (Krycha, po mojej babci)
4. Maria (wiele odniesien)
5. Emma (bo fajne)
Ale i tak przypuszczam, ze gdy przyjdzie co do czego wszystko się zmieni [emoji6] dobranoc kobiałki [emoji8]
limonka8721
Hej dziewczyny,
Mało się udzielam ostatnio bo spadek nastroju spory. Jakaś jestem negatywnie do wszystkiego nastawiona a do tego nerwowa jak nigdy. Nie wiem jak mój że mną wytrzymuje. Ten cykl zaczęłam bardzo spokojnie aż sama byłam zaskoczona że nie rozkminiam i w ogóle mało myślę o staraniach. Aż do wczoraj. Mam napady mdlosci .. tzn tak mi dziwnie, w ogóle głodna nie jestem tylko tak mnie muli. Non stop chce mi się pić normalnie jakbym chlala cały tydzień tak mnie suszy. No i odrzuca mnie od fajek co u mnie jest mega dziwne. Może nawet nie tyle co odrzuca co mają dla mnie dziwny smak. Nic sobie nie wkrecalam a tu bach. Do okresu jakieś 3-4 dni .
U mnie z imionami problem bo mojemu nic się nie podoba. Ale jak chce żeby on coś wymyślił to nie. On ma w głowie tylko imię Kacper. Wybraliśmy jeszcze przed ślubem że nasze dzieci będą Kacper i Julka. Julka jest ale Kacper już mi się nie podoba hehe.
Dziewczynki
Maja
Mia
Liliana
Weronika
Chłopcy
Tymon
Igor
Franek
Mateusz
Adrian
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mało się udzielam ostatnio bo spadek nastroju spory. Jakaś jestem negatywnie do wszystkiego nastawiona a do tego nerwowa jak nigdy. Nie wiem jak mój że mną wytrzymuje. Ten cykl zaczęłam bardzo spokojnie aż sama byłam zaskoczona że nie rozkminiam i w ogóle mało myślę o staraniach. Aż do wczoraj. Mam napady mdlosci .. tzn tak mi dziwnie, w ogóle głodna nie jestem tylko tak mnie muli. Non stop chce mi się pić normalnie jakbym chlala cały tydzień tak mnie suszy. No i odrzuca mnie od fajek co u mnie jest mega dziwne. Może nawet nie tyle co odrzuca co mają dla mnie dziwny smak. Nic sobie nie wkrecalam a tu bach. Do okresu jakieś 3-4 dni .
U mnie z imionami problem bo mojemu nic się nie podoba. Ale jak chce żeby on coś wymyślił to nie. On ma w głowie tylko imię Kacper. Wybraliśmy jeszcze przed ślubem że nasze dzieci będą Kacper i Julka. Julka jest ale Kacper już mi się nie podoba hehe.
Dziewczynki
Maja
Mia
Liliana
Weronika
Chłopcy
Tymon
Igor
Franek
Mateusz
Adrian
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
k_e
Dzień dobry
Śniło mi się że jestem w ciąży
I M kupił fotelik samochodowy dla niemowlaka
No to teraz czekam aż sen mi się spełni
Chociaż kiedyś moja teściowa mówiła że sny się interpretuję na odwrót, jak coś się śni to znaczy że tak nie będzie...
Mam nadzieję że nie ma racji i jednak ten sen się spełni
Śniło mi się że jestem w ciąży
I M kupił fotelik samochodowy dla niemowlaka
No to teraz czekam aż sen mi się spełni
Chociaż kiedyś moja teściowa mówiła że sny się interpretuję na odwrót, jak coś się śni to znaczy że tak nie będzie...
Mam nadzieję że nie ma racji i jednak ten sen się spełni