juz nie pamietam kiedy moj Nataniel taki byl, teraz to juz kawal chlopa, ktory kopie, kocham takie fotkikulkaMM gratulacje!
a to moje 10 tyg szczescie <3
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz nie pamietam kiedy moj Nataniel taki byl, teraz to juz kawal chlopa, ktory kopie, kocham takie fotkikulkaMM gratulacje!
a to moje 10 tyg szczescie <3
Kacha no bardzo szybko przy córci to przez dwa lata nie zachodziłam wcale.
Nie dochodziłam za bardzo przyczyn poronień, robiłam tylko podstawowe badnia, i wyszła mi insulina i glukoza na granicy normy, od 2 cykli biore glucophage, inofem i witd D bo mam duży niedobor. Moja lekarka nie jest za bardzo za diagnostyką, tym bardziej, że jak z córką zaszłam po dwóch latach to nie miałam żadnych problemów z utrzymaniem ciązy. On ajest zdania, że jeśli trafi sie mocny zarodek to otroche obroni sie sam a później można wspomóc i obstawi lekami. Tylko musimy trafic na takiego silnego malucha, który chce życ ja podzielma jej zdanie, mówiła mi zawsze, że mam swoje odcierpiec bo to normalne, ale mam sie nie ogladac tylko zachodzi. Teraz wyniki mi sie poprawiły insulina z 20 spadła na 10 cukier z 99 na 84, na wypadek pozytywnego testu dała mi luteinę bo teraz akurat zaczęal urlop. Dziewczyny a czy któraś z Was byłą kiedyś na heparynie ? czy to zwiększa szanse na powodzenie ?
Gąbin moja dr twierdzi ze na metforminie czyli na glucophage jest mniejsze ryzyko poronienia. Ze niby w ulotce jest napisane ze odstawić a ona po poronieniu preferuje brać dalej. Ja biorę 1000 na noc
Hej
kulka gratuluje
ja dzis dostalam okresu wiec to jednak nie wczesna ciaza... no trudno. Mam czas...
Gabis ja musze próbować tak jak ona zaleca bo mowila ze była na jakies konferencji i mówili ze w stanach juz standardem jest ze menformine bierze sie w ciąży i ona twierdzi ze za 2 ,3 lata tez to i nas bedzie powszechne. Straciłam dwójkę dzieci bez leków wiec teraz lepie sie wszystkiego byle utrzymać ciąże.