reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka. Mój urlop dobiega końca. Jutro w nocy wyjeżdżamy do domu. Już się doczekać nie mogę. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Dziś 22dc podbrzusze mnie pobolewa prawie cały dzień wczoraj tylko troszkę. Po za tym dzisiaj kiepsko się cos czułam. Od południa było mi niedobrze a wczoraj słabo mi się zrobiło jak wsiadam do samochodu. Może to jakiś znak. Hehe nadziei sobie nie robie.

reklama
Agnesis rowek to nie jest bo lekko różowa ale nie nakręcam ja od jakiegoś czasu mam dziwna tendencje do testów pozytywnych po czasie w ciąży brak. Powtórzę za dwa trzy dni

Kulka, jest cień a nawet kreska jak nic.. Ja to bym juz jutro z rannego powtórzyła gdyby mi taki cien wyszedł!! :) trzymam kciuki! :)

Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie

Agnesis rowek to nie jest bo lekko różowa ale nie nakręcam ja od jakiegoś czasu mam dziwna tendencje do testów pozytywnych po czasie w ciąży brak. Powtórzę za dwa trzy dni
Kochana, powtórz test za 2-3 dni. &&&&

A ja niedawno wróciłam z ip. Nie wytrzymałam i ściemniłam, że mam plamienia i boli mnie brzuch. Zbadali, zrobili usg i wszystko w porządku. Mamy serduszko![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry