Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo źle bym się czuła z tym. Nie lubię jak widzi mnie taką obolałą. Dość już się napatrzył jak przechodziłam okres wyłam z bólu mdlałam wymiotowałam. A po drugie zemdlał by szybko.Dlaczego?
A po za tym pierwszą ciążę CC a trzecia jak kiedyś zajede to też należy mi się CC i osobiście nie chce rodzić naturalnie
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam [emoji3]A mi się marzy naturalny poród (wiem, zejestem nienormalna) może po pierwszym porodzie już mi się odechce ale póki co bardzo bym chciała naturalnie
Podziwiam [emoji3]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli bedziesz miala mozliwosc ze znieczuleniem, to radze sie o znieczulenie pokusic. Ja corke rodzilam bez znieczulenia. Owszem, do przezycia ale jak juz mialo zaczac sie parcie, to skurcze byly takie silne że prawie mdlalam. I czarno przed oczami mialam. Teraz bym chciala tez rodzic naturalnie jesli bedzie taka mozliwosc ale tylko i wyłącznie ze znieczuleniem :-) haha śniło mi się ostatnio że rodziłam bliźniaki naturalnie i jak pierwsze dziecko już było poza mną, to słyszymy huk, a to okazalo się że M zemdlał xD czemu kurka śnią mi się ciągle bliżniaki xDA mi się marzy naturalny poród (wiem, zejestem nienormalna) może po pierwszym porodzie już mi się odechce ale póki co bardzo bym chciała naturalnie
Ale skoro kobiety rodzą a później rodzą raz jeszcze to widocznie nie jest aż tak złe
Jesli bedziesz miala mozliwosc ze znieczuleniem, to radze sie o znieczulenie pokusic. Ja corke rodzilam bez znieczulenia. Owszem, do przezycia ale jak juz mialo zaczac sie parcie, to skurcze byly takie silne że prawie mdlalam. I czarno przed oczami mialam. Teraz bym chciala tez rodzic naturalnie jesli bedzie taka mozliwosc ale tylko i wyłącznie ze znieczuleniem :-) haha śniło mi się ostatnio że rodziłam bliźniaki naturalnie i jak pierwsze dziecko już było poza mną, to słyszymy huk, a to okazalo się że M zemdlał xD czemu kurka śnią mi się ciągle bliżniaki xD
Też mi sie zawsze marzył poród naturalny, ale po pierwszym dziecku już nie jestem taka pewna. Obawa ze sie powtórzy sytuacja, brak jakiegokolwiek rozwinięcia akcji porodowej i opieszałość lekarzy, sprawia że z cesarką czułabym sie lepiej, pewniej.A mi się marzy naturalny poród (wiem, zejestem nienormalna) może po pierwszym porodzie już mi się odechce ale póki co bardzo bym chciała naturalnie
Ale skoro kobiety rodzą a później rodzą raz jeszcze to widocznie nie jest aż tak złe