Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A reklama coli była? Ja raczej ogladam filmy puszczane z laptopa podlaczonego do telewizora to samych reklam nie widze heheJuż są reklamy świąteczne w tv [emoji119] Zaraz będą Święta, oby dla nas szczęśliwe i zafasolkowane.
Nie ma.chyba widocznie nie jest mi dane sie starac
Eee tam cztery śliwki w czekoladzie to nic. Czasami trzeba sobie pozwolic i zabije za tą ciszęTak.. po wczoraj nawet sladu! Nie wiem co to było. Ale cos chyba w nosku bo po u osil o kropelki do noska.
Zabij mnie, przed okresowo złamałam odslodyczozernosc i pozarlam wlasnie 4sliwki w czekoladzie.. ale musialam! ;( tak mi sie cos chcialo zjadlam kanapke z serkiem, to nie to, zjadlam kabanosa, to nie to i zerknelam na te śliwki i pozarlam 4na raz jedna za druga! Rzucilam sie na nie jak reksio na szynkę! Ale zaspokoilam rządzę! Juz nic za mna nie chodzi. To bylo to,! To czego pragnelam zezrec w tej chwili. Nie znosze czasu przed @ .
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
40dnido swiat. Dzis z pacjentem liczylamJuż są reklamy świąteczne w tv [emoji119] Zaraz będą Święta, oby dla nas szczęśliwe i zafasolkowane.
Przestań pieprzyć! Kopa zaraz dostaniesz za taki czarny humor. Musi byc cos co nie pozwala Ci juz sie cieszyc z dwoch krecek ale na pewno nie jest to durna aplikacja ktora widocznie cos noe ogarnia...Nie ma.chyba widocznie nie jest mi dane sie starac
Ale tyle czasu wytrzymslam i lipa. Dałam sie npm.Eee tam cztery śliwki w czekoladzie to nic. Czasami trzeba sobie pozwolic i zabije za tą ciszę
Oj tam. WybaczamyAle tyle czasu wytrzymslam i lipa. Dałam sie npm.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu