reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oj nie ladne te panie aptekarki, nieladne :D :D :D
U mnie jak bylam w ciazy ti tez 10 nie wyszla, a 25 byla blada kreska :)
Ja raz jak po test poszłam, to mówię że chcę z czułością 10 i płytkowy, a ta mi dala czułość 25 i strumieniowy xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Powinnas wrocic i wymienic [emoji14] strumieniowe dla mnie to najwieksze g.... jakiego kiedykolwiel uzywalam :p
Też tak myślę. Najlepsze płytkowe. Bobo test 25 ten w żółtym opakowaniu najszczęśliwszy dla mnie :-) a jak mi tamten test podala to powiedzialam ze o inny prosilam to az sie glupio babie zrobilo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Też tak myślę. Najlepsze płytkowe. Bobo test 25 ten w żółtym opakowaniu najszczęśliwszy dla mnie :-) a jak mi tamten test podala to powiedzialam ze o inny prosilam to az sie glupio babie zrobilo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ah no wiesz, my aptekary :p tez wszystkiego nie wiemy, tym.zawodzie uczysz.sie caly czas. Moze jakas mloda stażem była, albo sie pomylila, albo po prostu nie wiedziała :p
Jak sie czujwsz w ogole? Kiedy masz wizyte? :)

Ah no wiesz, my aptekary [emoji14] tez wszystkiego nie wiemy, tym.zawodzie uczysz.sie caly czas. Moze jakas mloda stażem była, albo sie pomylila, albo po prostu nie wiedziała [emoji14]
Jak sie czujwsz w ogole? Kiedy masz wizyte? :)
Hehe no chyba wlasnie praktyki jakies czy cos bo jakas inna aprekara stala obok niej i jej wszystko tlumaczyla tak że kobity nie wyzywalam :-)
A czuje sie poki co nawet znośnie :-) nie liczac mdlosci o północy ale takich krótkich i mega wzdęć. Co chwile skurcze jelit mnie łapią ale nie narzekam tylko przez te wzdęcia to wyglądam jak w 3cim miesiącu conajmniej. Wizyta to w przyszly piątek o 13. To będzie 6t0d tak ze moooooże lekara mi serduszko wypatrzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hehe no chyba wlasnie praktyki jakies czy cos bo jakas inna aprekara stala obok niej i jej wszystko tlumaczyla tak że kobity nie wyzywalam :-)
A czuje sie poki co nawet znośnie :-) nie liczac mdlosci o północy ale takich krótkich i mega wzdęć. Co chwile skurcze jelit mnie łapią ale nie narzekam tylko przez te wzdęcia to wyglądam jak w 3cim miesiącu conajmniej. Wizyta to w przyszly piątek o 13. To będzie 6t0d tak ze moooooże lekara mi serduszko wypatrzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No to jeszcze troche do wizyty masz :) ale trzymam kciuki zeby serducho juz bylo :*

reklama
Do góry