reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bo i teraz to nie wiem co myślec pewnie nic nie widać ale na żywo ja nie wiem czy to nie jest kreska druga bardzo jasna widoczna przy świetle... zgłupiałam
1510691802-c0d06cdd45173b8a-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo dla świętego spokoju idź na betę. Parę zł, parę godzin i będziesz miała pewność:)
Też ta kreska wydaje mi się za blisko tej pierwszej... No nic, trzymamy kciuki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zośkaTośka a bez trzymania testu nad swiatlem.tez widac ta kreske? Bo tak na chlopski rozum, to ta.kreska zawsze jest w tym tescie, tylko pokazuje sie pod wplywem hormonu jak jestes w ciazy. A jak sie to da pod swiatlo to chyba zawsze ja bedzie widac?

Dlatego nie nakrecam sie juz koniec nie wyszła druga normalna to daje sobie spokoj... widocznie ten okres miał tylko dwa dni i tak wyszło na przekór :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dlatego nie nakrecam sie juz koniec nie wyszła druga normalna to daje sobie spokoj... widocznie ten okres miał tylko dwa dni i tak wyszło na przekór :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na Twoim miejscu zrobilabym jutro bete. Tak jak pisze Aga kilka godzin i bedziesz miala czarno na bialym

@zośkaTośka Ciekawy ten Twój przypadek. A intensywność @ była w normie? Miałaś już kiedyś tak krótką @? Powtórzyłabym test za kilka dni dla świętego spokoju albo faktycznie ta beta będzie najpewniejsza.

@zośkaTośka Ciekawy ten Twój przypadek. A intensywność @ była w normie? Miałaś już kiedyś tak krótką @? Powtórzyłabym test za kilka dni dla świętego spokoju albo faktycznie ta beta będzie najpewniejsza.

Był dość skąpy i bardzo żywa krew. Nigdy az tak krótkiego nie miałam trwał od niedzieli wieczor do dzis rano i koniec

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry