reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie ten cykl jakiś dziwny. @ krótko trwała, dwa dni suchych dni, czyli normalnie jak po @ a dziś śluz przejrzysty ale zabarwiony krwią o_O nie wiem czy to Ovarin tak na mnie działa czy co to się dzieje. Miał do mnie w tym tygodniu przyjść ten mikroskop ovu a tu cisza też o_O chyba zrezygnuje z zamówienia i zamówię u innego sprzedawcy :realmad:

reklama
Wyczytałam w necie że takie plamienia to przed ovulacja występują, więc pewnie będę ovulke mieć wcześniej, ale żeby aż tak wcześniej :( no i cykl stracony bo mój w poniedziałek jedzie i wraca piatek-sobota to może być już za późno :(

U mnie ten cykl jakiś dziwny. @ krótko trwała, dwa dni suchych dni, czyli normalnie jak po @ a dziś śluz przejrzysty ale zabarwiony krwią o_O nie wiem czy to Ovarin tak na mnie działa czy co to się dzieje. Miał do mnie w tym tygodniu przyjść ten mikroskop ovu a tu cisza też o_O chyba zrezygnuje z zamówienia i zamówię u innego sprzedawcy :realmad:
Ja w tym cyklu też miałam przed owu jeszcze długo śluz jak płodny podbarwiony krwią (jasnoróżowy), ale to u mnie albo po cytologii albo USG . Bo to było 2 dni po wizycie.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w tym cyklu pierwszy raz coś takiego miałam :) i tez w pierwszym momencie się wystraszylam :)

No tymbardziej że ja dopiero 2 dni po @ a tu już śluz podobny do płodnego. No ale może to nic złego. Zobacze w kolejnych dniach co będzie :)

Trzymam kciuki żeby ten cykl był dla Was owocny [emoji7]

Nie będę dziękować żeby nie zapeszyc ;) Chociaż i tak na ten cykl nie mam nadziei. Pechowo wypadło że teraz musi wyjechać. No ale pracuje przy stawianiu domów, więc czasami musi wziąć zlecenia i te z daleka. Jak nie w tym cyklu to w grudniu może się uda. Jakiś urlop sobie planuje przed świętami więc będziemy mieć więcej czasu dla siebie :)

reklama
Moze naszej metody spróbujcie....4 i 2 dni przed owu a potem od owu 5 dni codziennie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

My za wcześnie zaczęliśmy i zbyt intensywnie. Nie sądziłam ze owu będzie tak pozno (22dc) Byliśmy już strasznie zmęczeni i dlatego mysle tak wyszło jak wyszlo. Jednak przy naszym trybie życia 2-3 razy na tydzień jest w sam raz:) spróbuje teraz co dwa dni a od pozytywnego testu codziennie przez 3-5 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry