reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My za wcześnie zaczęliśmy i zbyt intensywnie. Nie sądziłam ze owu będzie tak pozno (22dc) Byliśmy już strasznie zmęczeni i dlatego mysle tak wyszło jak wyszlo. Jednak przy naszym trybie życia 2-3 razy na tydzień jest w sam raz:) spróbuje teraz co dwa dni a od pozytywnego testu codziennie przez 3-5 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tak lekarz podobnie mówił :D Czyli do pozytywnego testu celibat,a jak test wyjdzie pozytywnie to nadrabiać ile się da xD Może to i jakaś metoda :)

reklama
My za wcześnie zaczęliśmy i zbyt intensywnie. Nie sądziłam ze owu będzie tak pozno (22dc) Byliśmy już strasznie zmęczeni i dlatego mysle tak wyszło jak wyszlo. Jednak przy naszym trybie życia 2-3 razy na tydzień jest w sam raz:) spróbuje teraz co dwa dni a od pozytywnego testu codziennie przez 3-5 dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My na samym początku tez zbyt intensywnie, bo przez pierwsze dwa czy trzy cykle cosziennie i to nawet po pare razy dziennie bylo. Gdzies od wakacji juz bylo mniej intensywnie, a po @ w pazdzierniku calkiem idpuscilam myslenie zrażona niepowodzeniami i dlatego nie przykladalam wagi do tego koedy to robimy. Ale potem zerknelam w kalendarzyk i widze. 4 dni przed owu 2 dni przed owu i od owu codziennie przez 5 dni. I jak widac to wystarczylo :-) oby tylko wszystko poszlo dobrze. Moze tez takiej metody sprobujcie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

My na samym początku tez zbyt intensywnie, bo przez pierwsze dwa czy trzy cykle cosziennie i to nawet po pare razy dziennie bylo. Gdzies od wakacji juz bylo mniej intensywnie, a po @ w pazdzierniku calkiem idpuscilam myslenie zrażona niepowodzeniami i dlatego nie przykladalam wagi do tego koedy to robimy. Ale potem zerknelam w kalendarzyk i widze. 4 dni przed owu 2 dni przed owu i od owu codziennie przez 5 dni. I jak widac to wystarczylo :-) oby tylko wszystko poszlo dobrze. Moze tez takiej metody sprobujcie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja na pewno będę robić tak jak lekarz mi powiedział. Jak test wyjdzie pozytywnie do dopiero będą starania a ile to nie wiem :D Przynajmniej po takim celibacie nie będzie nic na siłę tylko bo będziemy chcieli :D

Ja na pewno będę robić tak jak lekarz mi powiedział. Jak test wyjdzie pozytywnie do dopiero będą starania a ile to nie wiem :D Przynajmniej po takim celibacie nie będzie nic na siłę tylko bo będziemy chcieli :D
No to w takim razie powodzenia :-) po takim celibacie żołnierzyki będą dojrzale i bardziej wytrwale:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja już debil masakra...
Na objawy ciąży za szybko...
Owu we wtorek i nawet jeśli od razu doszło do zapłodnienia to przecież jeszcze zarodek się nie zagnieździł...
Wczoraj od kawy mnie odrzuciło, a wieczór wypiłam pół piwa i tak mnie zemdliło że poszłam spać przed 9. A moi Panowie później. Od owu do @ zawsze bolał mnie cycek, jeden. Teraz ten cycek boli tak że masakra plus drugi czuje... Kłucie raz w jednym raz w drugim jajniku.. postawcie mnie do pionu bo debil sobie wkręcam a nie ma przecież jeszcze szans na objawy !!!! Do okresu jeszcze 10 dni :/ do testowania powiedziałam że 7. Za tydzień w sobotę chce testować. A okres dopiero za tydzień we wtorek.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że pogoda dziś depresyjna i nastrój na forum też taki. Bardzo przykro się czyta, że seks stał się obowiązkiem lub relacje z partnerem psują się z powodu starań. Moim zdaniem to najlepszy moment, by odpuścić i popracowac nad namiętnością w związku. Wiem, że na pewno nie łatwo ale warto. Postawcie partnera na pierwszym miejscu zamiast dziecka, ktorego jeszcze nie ma. My na przykład lubimy seks pod prysznicem :cool2: pozycja mało dogodna do zajścia ale bardzo hot!
I coś czuje że właśnie w takim cyklu jest duża szansa, że zaskoczy:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry