Jotka_
Fanka BB :)
No i pouzywalam sobie męża troche. Ooo cisnienie zeszlo po celibacie =D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki mocno zaciśnięte :*W moich cyckach od wczoraj symfonia doznań ale tradycyjnego bólu wskazującego na @ brak. najdotkliwszy jest ten, który Elodia opisywala: sutki jak potarte papierem ściernym. Cykl definitywnie inny od pozostałych i czuję, że szanse rosną.
Ja też trzymam mocno kciukiTrzymam kciuki mocno zaciśnięte :*
Tez nie mam specialnej. Ale staram sie nie jesc pieczywa bialego bo zle sie po nim czuje. Ogolnie obserwuje swoj organizm co toleruje a czego nie i wrazie wu wtedy cos unikam by nie byla w jadlospisie.Nie, jem normalnie wszystko tak jak zwykle. Mam w bibliotece zarezerwowane książki o diecie. No i ostatnio wyszła tez jakaś książka Zaremby i chyba ja zamówię, żeby bardziej zagłębić temat. A Ty?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To oby bylo tak ze nie zdazycie zrobic z mezem tych badan bo ujzysz 2 kreseczkiTeraz mamy 12cs, mój gin twierdzi że się nie udaje, bo po prostu tak czasami bywa, że trzeba się trochę napracować nad dzieckiem a później może jak się „supeł rozwiąże” to będziemy trzaskać jedno po drugim
Dał mi skierowanie na hormony ale kazał mi je zrobić tylko jeśli męża badania wyjdą dobre, bo jak na jego oko ja jestem jak to określił „bardziej niż Ok” i na pewno w końcu zajdę w tą ciąże, kwestia czasu jego zdaniem.
Aga do momentu az wiatr przestanie wiac to potem znowu smog wrociNooo sama się zdziwiłam, super wynik. Ciekawe na jak długo
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, to tego już nie wiedziałam, ale we wtorek mam usg tarczycy i dowcipne, żeby sprawdzić czy nadal jest polip czy też może wraz z @ się oczyścił. W piątek z wynikami do lekarza.Wiesz hasimoto jeszcze musi byc potwierdzone usg tarczycy wiec poki co nie przejmuj sie. Wazne tez ze wyregulowalas tsh i kest ponizej 2 bo wlasnie do 2 jest norma dla kobiet starajacych sie o dziecko.
To oby bylo tak ze nie zdazycie zrobic z mezem tych badan bo ujzysz 2 kreseczki
I właśnie tego Ci życzę i zobaczysz, że się udaDziękuje! Tez Ci życzę powodzenia i wam wszystkim dziewczyny! Ja będę miała to dziecko! Choćbym sobie kur** musiała macicę przeszczepić to urodzę to dziecko a później będę się z tego wszystkiego śmiała i już nie pierwszy raz w życiu powiem sobie pod nosem: „No i po co tyle schizowalas”