reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak zajde w ciążę i poznam płeć drugiego dziecka to zamawiam [emoji7][emoji7][emoji7]
Witam Was w sobotę :*
1510393090-cb40f2c52f83d354-aaaaaa.jpeg

1510393097-0663d0a0a1f3e4a9-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z jakiej strony to? Fajne te bodziaki i koszulki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Z jakiej strony to? Fajne te bodziaki i koszulki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Aliexpress :) mam mnóstwo takich cudów :) tak samo jak te skarpetki I [emoji173] papa :)
Wogole jak będę znała płeć to tam za grosze słodkie przypinki do smoka, skarpetki, opaseczki, skarpetki, bodziaczki.
Zamawiam tam też pędzle, duperele do kuchni i wogole [emoji23]

To może dlatego nam nie wyszło... my w dzień pozytywnego testu owu i potem dwa razy następnego dnia. Pozniej były dwa dni przerwy...:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mozliwe, mi lekarz zawsze powtarza, ze pozytywny test nie rowna sie owulacja.
Owulacja wystepuje dopiero 36-48 godzin PO pozytywnym tescie :* sprobujcie teraz inaczej, moze zaskoczy :*

Takie bodziaki też mi się podobają
1510393642-62181cc7cc2a10a0-aaaaaa.jpeg

A z kolei mam też z aliexpress ta torebkę i portfel :)
1510393693-d72a214c56fd6ecb-aaaaaa.jpeg

1510393699-088fe40213ff920d-aaaaaa.jpeg

Czekam na paczki z miesiąc , czasem krócej czasem dłużej :)
Ale czasami za grosze można super rzeczy znaleźć :)

Dzien dobry :) ja dzisiaj leniuchuuuuje :) na 17 jedziemy do kuzyna na mimk imprezke, ale z racji zlizajacej sie owulki ja alkohol odpuszczam :)

Troszkę zajęło mi przejrzenie wszystkich postów i obawiam się,ze i tak coś przeoczyłam.
Ja dziś zrobiłam kolejny test jestem w 32dc i nic. Zero. @ tez nie ma.
Ale u mnie to samo często sama z siebie mówię coś głupiego,ze nam nie wyszło bo... nie chcesz np i to taki cios poniżej pasa. Ciagle oddalanie się od siebie. Już sił brak a mój już coraz częściej mówi,ze może kiedy indziej spróbujemy.

@Elodia a Ty jak się czujesz ?:*

@Aldka ddzisiaj poki co nienajgorzej. Zapewne jak do teaciow tramwajem pojedziemy na obiadek to w tramwaju moze byc gorzej. Wczoraj jak z betki wracalam to przwie pawia w tramwaju puscilam. Cyce bolą bardziej po poludniu bo teraz z rana to sie dopiero rozkrecac zaczynaja. No i podbrzusze. Przed 2 ostatniw dni pobolewalo i bylo cieple i pieklo a teraz to tylko jajniki daja znac o sobie. Podwjrzewam ze to podbrzusze takie cieple bylo bo to byl akurat wczoraj powinna być @. No a tak ogolnie poki co nie narzekam tylko ten metal w ustach czuję i siku w nocy wstawalam co chwile tak ze nic a nic sie nie wyspalam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A pytałaś lekarza o inseminację czy jak to tam sie nazywa?

...marzenia mają wielką moc...

Dzień doberek! Dziś już w lepszym nastroju! Mężu zmartwychwstał i nawet nie ma kaca! Zazdroszczę mu, rześki jak poranna rosa ;) mówi, ze sobie wkręcam i że on naprawdę na luzie do tego podchodzi. A niech mu będzie!
O inseminacje pytałam, tylko najpierw się mężu musi zbadać, jeśli się okaże ze na przykład ma słabe nasienie to od razu będziemy podchodzić do inseminacji albo in vitro. Zależy co nam lekarze doradzą. A że mężu zachowuje się jak dziecko i ciągle przekłada to badanie, bo się wstydzi [emoji849] to tak stoimy w miejscu. Przyrzekł, że w styczniu to załatwi więc już nie będę drążyć tego tematu i czekam do tego stycznia w nadziei, że może się jeszcze uda :)

reklama
My kobiety tylko mozemy gdybac co te nasze 2 polowki mysla ale tak naprawde czasami jest tak ze mezczyzna bardziej to przezywa niz kobieta. Wiem ze Ci przykro ale zycze naprawde Ci 2 kreseczek jeszcze bardziej. A przypomnij jak dlugo sie staracie? No i co mowil Twoj gin ze nie wychodzi bo?

Teraz mamy 12cs, mój gin twierdzi że się nie udaje, bo po prostu tak czasami bywa, że trzeba się trochę napracować nad dzieckiem a później może jak się „supeł rozwiąże” to będziemy trzaskać jedno po drugim :)
Dał mi skierowanie na hormony ale kazał mi je zrobić tylko jeśli męża badania wyjdą dobre, bo jak na jego oko ja jestem jak to określił „bardziej niż Ok” i na pewno w końcu zajdę w tą ciąże, kwestia czasu jego zdaniem.

Do góry