O'Hara
Fanka BB :)
Elodia zafasolkowala????? Ale super Gratulacje i zazdraszczam
No kiełkuje dziołcha tez Zazdraszczam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elodia zafasolkowala????? Ale super Gratulacje i zazdraszczam
RobięPowiedzcie mi czy wy robicie samobadanie szyjki macicy ? Jak to wyczuwanie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie martw sie, jestem pewna, ze zajdziesz szybciej.Przede mną pewnie znowu z 5 lat starań. Tylko wtedy to już będę za stara na ciążę [emoji22]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tobie to tym bardziej przesylam pozytywne fluidy :* mysl o tym jak najmniej i powinno się udac :* ja w tym miesiacu calkpwivie odpuscilam obsesyjne myslenie o zajściu, nawet przy grypie powiedzialam sobie że no trudno, jestwm chora, moze uda sie innym razem no i proszę. Jednak teraz sie udalo.Elodia zafasolkowala????? Ale super Gratulacje i zazdraszczam
Ale super ja mam w poniedziałek USG owulacji zobaczymy czy u mnie jajko się wyklułoNo kiełkuje dziołcha tez Zazdraszczam
to Ja chcę grypę to może zajdęTobie to tym bardziej przesylam pozytywne fluidy :* mysl o tym jak najmniej i powinno się udac :* ja w tym miesiacu calkpwivie odpuscilam obsesyjne myslenie o zajściu, nawet przy grypie powiedzialam sobie że no trudno, jestwm chora, moze uda sie innym razem no i proszę. Jednak teraz sie udalo.
Wiem ze to dziwne ale w tym miesiacu myslalam cos w stylu....że jak sie uda to super bede sie cieszyla, a jak się jie uda to trudno ale plakac nie bede bo kiedyś uda sie napewno. A w zasadzie do czasu.wystapienia dziwnych objawów, nic kompletnie nie myslalam o tym. Tylko cieszylam sie przytulankami. Latwo nie bylo ale jakos sie udalo nie myslec. I Tobie tez tego życzę kochana :*Tylko weź odpuść!!!!
Super, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za was biorę fluidy a w tym cyklu to remont na maxa więc mam o czym myśleć a nie tylko o testachTobie to tym bardziej przesylam pozytywne fluidy :* mysl o tym jak najmniej i powinno się udac :* ja w tym miesiacu calkpwivie odpuscilam obsesyjne myslenie o zajściu, nawet przy grypie powiedzialam sobie że no trudno, jestwm chora, moze uda sie innym razem no i proszę. Jednak teraz sie udalo.