reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Elodia Serdeczne GRATULACJE!
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]
Dziękuję :*

Cyce mi znpwu urosly. Najbardziej to chyba M zadowoli he he. Coś czuje że szybko na sportowe staniki sie przerzucę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Przykro mi wiem co czujesz [emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę na podłodze w kibelku i w sumie nie wiem co mam robic... ryczeć czy nie ryczeć, olać to, wkurzać się...?

Elodia może i za wcześnie, jak w sobotę jeszcze nie przyjdzie @ to najwyżej w niedziele rano zatestuje ale nie obiecuje sobie zbyt wiele.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę na podłodze w kibelku i w sumie nie wiem co mam robic... ryczeć czy nie ryczeć, olać to, wkurzać się...?

Elodia może i za wcześnie, jak w sobotę jeszcze nie przyjdzie @ to najwyżej w niedziele rano zatestuje ale nie obiecuje sobie zbyt wiele.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam zawsze płacze ... Bo mnie przerasta ostatnio wszystko...
A na kiedy @?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaRS90 - jaki sie czujecie?
@olaaa7 - jak smopoczucie ?
Dobrze, dziękuję:)
Dziś mam jakiś zabarwiony śluz ale tylko przy podcieraniu, trochę mnie to martwi ale nie schizuje-bede się obserwować i zobaczę czy będzie się to powtarzało.
Nigdzie nie mogę w necie znaleźć info nt zabarwionego sluzu, lekko taki beżowy, może toffi bo brąz czy brunatny to za dużo powiedziane.
Wszędzie tylko o plamieniach albo krwawieniu a to przecież nie to samo. Wizyta dopiero 23 i już żałuję że nie umówił mnie szybciej..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze, dziękuję:)
Dziś mam jakiś zabarwiony śluz ale tylko przy podcieraniu, trochę mnie to martwi ale nie schizuje-bede się obserwować i zobaczę czy będzie się to powtarzało.
Nigdzie nie mogę w necie znaleźć info nt zabarwionego sluzu, lekko taki beżowy, może toffi bo brąz czy brunatny to za dużo powiedziane.
Wszędzie tylko o plamieniach albo krwawieniu a to przecież nie to samo. Wizyta dopiero 23 i już żałuję że nie umówił mnie szybciej..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obserwuj by nie sciemnial i najwazniejsze czy nie boli a wtedy predko do lekarza. Lepiej dmuchac na zimne. Bierzesz luteine czy cos?? I czy to plamienie nie występuje w dniu nastepnej miesiaczki?

Do góry