reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha ja nie wytrzymalam i we wtorek mialam 26dc i byla biel vizira. Dzisiaj juz calkiem wyrazna kreska a mam 28 dc. O w chorobe czyli jutro poczatek 5 tygodnia a 4 pelne skonczone.. A jutro betka z rana.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ktorego mniej aiecej owulka byla??

U was 12cs bedzie tym szczesliwym.

Dziewczyny umowilam sie do gina na 24 listopada. To bedzie ko iwc szostego tygodnia i poczatek 7 to chyba serduszko juz bedzie widoczne? A jutro z rana betka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mysle ze 7tydz najpewniejszy no ale i w 6tyg slysze ze serduszko poyrafi bic:)
Powiedzcie mi czy wy robicie samobadanie szyjki macicy ? Jak to wyczuwanie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak...kwestia wprawy co do wlasnwgo ciala..wpierw radze poogladac obrazki jak to wyglada i gdzie szukac:)

Laski ja dzisiaj odkrylam Ameryke :) nie daje mi spokoju ten moj brak sluzu jak bialko kurze. Wiex stwierdzilam, ze pierwszy raz zbadam sobie szyjke :D ja pitole! Ile tam jest jest! Czyli ja nie mam na zewnatrz skuzu plodnego, ale w srodku jak najbardziej :)

Daga no ja pisalam hehehe ...nie tyle wazna ilosc co jakosc:))

@ONAONAONA albo dzien przed grypką albo w trakcie owu mialam. Ale śluz mialam plpdny wczesniej juz bo od 9 czy 10 dc wiec owu raczej przed grypką. Czyli ok. Dwa tygodnie temu.
A co do wizyty to jak mi sie elka od rodzinnej skończy to od razu na elke od ginki przejdę. U mnie to będzie ostatni dzien szóstego tygodnia i początek 7 wiec mam nadzieję, że będzie coś widać:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A po co ten acard bierzecie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore po pierwsze bo: poprzedbia ciaze poronilam, acard daje sie "w razie czego",to taka profilaktyka po poronieniach, bo za wczesne poronienia czesto odpowiedzialna jest teombofilia wrodzona, o ktorej kobiety nie wiedza. W ciazy krew robi sie bardziej gesta, acard ja rozrzedza. Dodatkowo ja mam zylaki na macicy i on tez na nie dziala.

@ONAONAONA albo dzien przed grypką albo w trakcie owu mialam. Ale śluz mialam plpdny wczesniej juz bo od 9 czy 10 dc wiec owu raczej przed grypką. Czyli ok. Dwa tygodnie temu.
A co do wizyty to jak mi sie elka od rodzinnej skończy to od razu na elke od ginki przejdę. U mnie to będzie ostatni dzien szóstego tygodnia i początek 7 wiec mam nadzieję, że będzie coś widać:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Czyli owulka 14dc okolo... I test wyszedl dopiero po 2tyg. ..to pewnie to zagniezdzanie dawalo ci w kosc hihi
Co do sluziku.. Pisza ze owulacja poprzedza dzien szczytu sluzu czyli takie np. Plodnego zaczynajcego mieszac sie z nieplodnym np. Takze sluzik plodny jak najbardziej zaczyna wczesniej wystepowac...pewnie na magazynowanie zolnierzykow hehe

A jak 6 skonczone to powinno bic jak dzwon:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry