lili78
Fanka BB :)
A po co ten acard bierzecie?Tak, ja brałam acard w ciąży,a teraz łykam od 10 do 20 dc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po co ten acard bierzecie?Tak, ja brałam acard w ciąży,a teraz łykam od 10 do 20 dc
Haha ja nie wytrzymalam i we wtorek mialam 26dc i byla biel vizira. Dzisiaj juz calkiem wyrazna kreska a mam 28 dc. O w chorobe czyli jutro poczatek 5 tygodnia a 4 pelne skonczone.. A jutro betka z rana.
U was 12cs bedzie tym szczesliwym.
Dziewczyny umowilam sie do gina na 24 listopada. To bedzie ko iwc szostego tygodnia i poczatek 7 to chyba serduszko juz bedzie widoczne? A jutro z rana betka.
Powiedzcie mi czy wy robicie samobadanie szyjki macicy ? Jak to wyczuwanie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Laski ja dzisiaj odkrylam Ameryke nie daje mi spokoju ten moj brak sluzu jak bialko kurze. Wiex stwierdzilam, ze pierwszy raz zbadam sobie szyjke ja pitole! Ile tam jest jest! Czyli ja nie mam na zewnatrz skuzu plodnego, ale w srodku jak najbardziej
Ja biore po pierwsze bo: poprzedbia ciaze poronilam, acard daje sie "w razie czego",to taka profilaktyka po poronieniach, bo za wczesne poronienia czesto odpowiedzialna jest teombofilia wrodzona, o ktorej kobiety nie wiedza. W ciazy krew robi sie bardziej gesta, acard ja rozrzedza. Dodatkowo ja mam zylaki na macicy i on tez na nie dziala.A po co ten acard bierzecie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@ONAONAONA albo dzien przed grypką albo w trakcie owu mialam. Ale śluz mialam plpdny wczesniej juz bo od 9 czy 10 dc wiec owu raczej przed grypką. Czyli ok. Dwa tygodnie temu.
A co do wizyty to jak mi sie elka od rodzinnej skończy to od razu na elke od ginki przejdę. U mnie to będzie ostatni dzien szóstego tygodnia i początek 7 wiec mam nadzieję, że będzie coś widać:-)
Noo tak sie ciesze haha jakbym na loterii wygrala hahahaDaga no ja pisalam hehehe ...nie tyle wazna ilosc co jakosc)