caltha
Fanka BB :)
był dziś - negatyw. Teoretycznie @ powinna być wczoraj ranoKiedy teścior? [emoji4]
raczej nic z tego bo i podbrzusze i krzyż zaczyna boleć. Tylko ta zgaga dziwna mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
był dziś - negatyw. Teoretycznie @ powinna być wczoraj ranoKiedy teścior? [emoji4]
Wyniki cytologii powinny być ok, bo w inn wypadku powinni zadzwonićHej kobietki ja już leżę, mdli mnie już drugi wieczór, ehh @ przyjdź i będzie spokój.. Po powrocie z urlopu muszę się zapisać do lekarza bo nawet wyniku cytologi nie znam s robiłam chyba w kwietniu
musze chlopu zrobic jesc bo wraca duzo wczesniej z pracy niz ja, dostal opr, bo pracuje u mojego taty i brata i sie skarzyli, ze chodzi niewyspany i rozkojarzony i ja mowie konczy sie piwo o poznych godziach i siedzenie na kompie do 1-ej w nocy, jesli o 4-ej musisz wstac...zrozumial, wczoraj o 21-ej juz spal jak dzieckoJa chyba idę spać bo mnie nerwobole męczą w okolicach lewego ramienia.. Boli w h..
LUX ty jeszcze masz siłę coś smażyć..
dokladnie, to moxze niech faceta zatrudni skoro jest taka podla, ja pracuje u brata i jak sie dowiedzial o mojej ciazy to bylo jeny i co ze sklepem, bo ja zaszlam akurat jak bratowa urodzila...mial zamknac bo ma inna prace, ale jednak zmieniamy lokal i krotko przed moim l4 jaks bratowej kolezanka ma przyjsc, tylko pytanie czego ja ją naucze w tak krotkim czasie...to branza meska i ciezko bedzie...pracodawcy czasem nie pomysla a zaraz mowia, ale szkoda, ze rania przy tym pracownikowLux chora sytuacja, ale ja wszystko rozumiem, że pracodawcy to nie na rękę, tylko tej bezczelnosci znieść nie mogę! Jeszcze @ nie miałam a ona mi takie teksty... a kto wie co komu na górze jest pisane? Jak zatrudni inna dziewczynę to będzie miała gwarancje że ona nie zciazy? Serio no, ani się śmiać, ani płakać
Agnesis Noe przejmuj się szefowa o tak nie ona ci będzie płacić na l4 więc niech się nie martwi a tak wogole to bezczelne babsko..