reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O kurde, myslalam, ze nie zdaze do pracy. J mnie obudzil o 4.58,a zdazylam na autobus o 5.10, matko... Stresy od rana. Chcialam powiedzieć, ze znikam na weekend, jedziemy z J na wesele do Czech :) na dluuugi weekend, bo wracamy we wtorek :) jakos sie nie ciesze :x takze ten... Widzimy sie we wtorek lub srode <3 tulam Was

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wyni
Hej kobietki ja już leżę, mdli mnie już drugi wieczór, ehh @ przyjdź i będzie spokój.. Po powrocie z urlopu muszę się zapisać do lekarza bo nawet wyniku cytologi nie znam s robiłam chyba w kwietniu ;)
Wyniki cytologii powinny być ok, bo w inn wypadku powinni zadzwonić :)

My wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia...
Patrząc na moje problemy i Jego, póki co Noe ma szans na dziecko... Eh.
Od przyszłego miesiąca zaczynamy konkretne leczenie.

Hej . A ja jednak poleciałam po test tak na wszelki wypadek ..wlasnie jestem po i negatyw . Czyli tak jak czulam , czekam sobie dzisiaj na okres ..ehh

Ja chyba idę spać bo mnie nerwobole męczą w okolicach lewego ramienia.. Boli w h..
LUX ty jeszcze masz siłę coś smażyć..
musze chlopu zrobic jesc bo wraca duzo wczesniej z pracy niz ja, dostal opr, bo pracuje u mojego taty i brata i sie skarzyli, ze chodzi niewyspany i rozkojarzony i ja mowie konczy sie piwo o poznych godziach i siedzenie na kompie do 1-ej w nocy, jesli o 4-ej musisz wstac...zrozumial, wczoraj o 21-ej juz spal jak dziecko

Lux chora sytuacja, ale ja wszystko rozumiem, że pracodawcy to nie na rękę, tylko tej bezczelnosci znieść nie mogę! Jeszcze @ nie miałam a ona mi takie teksty... a kto wie co komu na górze jest pisane? Jak zatrudni inna dziewczynę to będzie miała gwarancje że ona nie zciazy? Serio no, ani się śmiać, ani płakać :szok:
dokladnie, to moxze niech faceta zatrudni skoro jest taka podla, ja pracuje u brata i jak sie dowiedzial o mojej ciazy to bylo jeny i co ze sklepem, bo ja zaszlam akurat jak bratowa urodzila...mial zamknac bo ma inna prace, ale jednak zmieniamy lokal i krotko przed moim l4 jaks bratowej kolezanka ma przyjsc, tylko pytanie czego ja ją naucze w tak krotkim czasie...to branza meska i ciezko bedzie...pracodawcy czasem nie pomysla a zaraz mowia, ale szkoda, ze rania przy tym pracownikow

reklama
Do góry