zośkaTośka
Fanka BB :)
Mnie tez zaczyna bolec jak na okres
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem z Tobą. Mnie jak na okres od poltora tygodnia bolą. A w dniach koedy teoretycznie moglo dojsc do zagniezdzenia spac nie moglam bo w nocy mnie tak napieprzalo. 3 noce z rzędu.Mnie tez zaczyna bolec jak na okres
Będzie dobrze [emoji4]Czekam juz laski pod gabinetem, ludzi nak zwykle masa... mam nadzieje, ze wejde teraz ja
Tak w piatek bo ide do endo ale watpie ze ujrze 2 kreski. A Ty jak dlugie masz cykle?to obie czekamy na testowanie,
pisałaś,że będziesz juz w piatek testować? ( dobrze pamiętam?)
nie wiem czy po prostu nie poczekam aż nie zjawi się @ nie chce się rozczarować za wcześnie testują
Czekamy na info niecierpliwieCzekam juz laski pod gabinetem, ludzi nak zwykle masa... mam nadzieje, ze wejde teraz ja
Nawet bardzo dobrze :-)Będzie dobrze [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cycki rosną mi strasznie nowy stanik który kupiłam gdzies miesiąc temu obciska mnieJestem z Tobą. Mnie jak na okres od poltora tygodnia bolą. A w dniach koedy teoretycznie moglo dojsc do zagniezdzenia spac nie moglam bo w nocy mnie tak napieprzalo. 3 noce z rzędu.