reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie też nie za ciekawie. Zimno, same chmury zero słonka, ogólnie pogoda sprzyjająca depreaji. Spac sie chce i nadal ten dziwny posmak w ustach mam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ty już nie mów o swoich objawach bo nie wytrzymam z tym Twoim testowaniem do jutra :-D Tyle objawów to nie może być przypadek :) A swoją drogą ja nic, jakie to wszystko dziwne :p

reklama
U mnie też nie za ciekawie. Zimno, same chmury zero słonka, ogólnie pogoda sprzyjająca depreaji. Spac sie chce i nadal ten dziwny posmak w ustach mam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja to w ogóle spała bym mdli mnie mam zgagę zawroty głowy ból podbrzusza i ciągnięcie w dół i nie wiem co o tym myśleć.
A u Ciebie to z pewnością ciąża

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ty już nie mów o swoich objawach bo nie wytrzymam z tym Twoim testowaniem do jutra :-D Tyle objawów to nie może być przypadek :) A swoją drogą ja nic, jakie to wszystko dziwne :p
Jedyną rzecz, jaką pamiętam jak 11 lat temu zachodziłam w ciążę, to też był całkowity brak objawów no i gigantyczna Niagara lalo sie ze mnie jak z kranu, i masakryczny ból cycków. . A teraz to multum objawów....mam tylko nadzieje że to psychika mi nie płata figla i to stad te wszystkie objawy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jedyną rzecz, jaką pamiętam jak 11 lat temu zachodziłam w ciążę, to też był całkowity brak objawów no i gigantyczna Niagara lalo sie ze mnie jak z kranu, i masakryczny ból cycków. . A teraz to multum objawów....mam tylko nadzieje że to psychika mi nie płata figla i to stad te wszystkie objawy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zatestuj może już ?

Ja to w ogóle spała bym mdli mnie mam zgagę zawroty głowy ból podbrzusza i ciągnięcie w dół i nie wiem co o tym myśleć.
A u Ciebie to z pewnością ciąża

Tez bym najchetniej spala caly czas. Lubie duzo spać ale nie tyle co teraz. No i zauważyłam że w nocy co zwykle bylam w stanie do 2 czy 3 z czytaniem ksiazki wytrzymac teraz ledwo polnoc minie a ja juz sily nie mam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez bym najchetniej spala caly czas. Lubie duzo spać ale nie tyle co teraz. No i zauważyłam że w nocy co zwykle bylam w stanie do 2 czy 3 z czytaniem ksiazki wytrzymac teraz ledwo polnoc minie a ja juz sily nie mam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ale u Ciebie ciąża a Ja co ? Może jestem jedną z tych co mają okres a są w ciąży.Nie wiem ale dla mnie to dziwne

reklama
Do góry